27 Μαρ 2017

Κατερρίφθει στρατιωτικό ρωσικό ελικόπτερο από ισλαμιστές στη Συρία

Κατερρίφθει στρατιωτικό ρωσικό ελικόπτερο από ισλαμιστές στη Συρία

Η ισλαμική ομάδα «Αχράμ αλ Σάμ» ανέφερε σήμερα ότι κατέρριψε ένα ρωσικό στρατιωτικό ελικόπτερο στην ανατολική συριακή επαρχία της Λαττάκειας, σύμφωνα με την ‘Al Masdar’ όπως αναφέρει το ρωσικό κανάλι «Tvrain».

Σύμφωνα με το συριακό δημοσίευμα, το ελικόπτερο καταρρίφθηκε από πυρά πολυβόλου κοντά στα σύνορα με τη Τουρκία. Πηγές της ‘Αλ Μαντάρ’ αναφέρουν ότι στην περιοχή της κατάρριψης έσπευσε ο ρωσικός στρατός και διεξήγαγε στρατιωτική επιχείρηση αναζήτησης.

Αργότερα, το υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας ανακοίνωσε ότι καταρρίφθηκε ρωσικό ελικόπτερο στη Συρία, όπως ανέφερε το ‘Interfax’.

«Όλες οι ρωσικές δυνάμεις στη Συρία, διεξάγουν έρευνες για το ελικόπτερο», δήλωσε τη Δευτέρα ο εκπρόσωπος του Ρωσικού Κέντρου για τη Συμφιλίωση των αντιμαχόμενων πλευρών στη Συρία. (tvrain.ru)

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας διέψευσε το δημοσίευμα, σημειώνοντας ότι όλα τα οχήματα μάχης της Ρωσίας VKS (στρατιωτικών διαστημικών δυνάμεων) βρίσκονται σε αεροδρόμια τους.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Κατερρίφθει στρατιωτικό ρωσικό ελικόπτερο από ισλαμιστές στη Συρία
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats