6 Μαρ 2017

Σαραντάρα αντί να φωτογραφίσει τρεις μαθητές έκανε μαζί τους ομαδικό σ#ξ!

Σαραντάρα αντί να φωτογραφίσει τρεις μαθητές έκανε μαζί τους ομαδικό σ#ξ!

Αντιμέτωπη με πολύ σοβαρές κατηγορίες που έχουν να κάνουν με βιασμό και σ#ξουαλική κακοποίηση ανηλίκων είναι μια 42χρονη Αμερικανίδα.

Η 42χρονη Mary Fletcher φαίνεται πως δεν κατέφερε να συγκρατήσει τις ορμές της και ικανοποίησε τις (για πολλούς) αρρωστημένες σ#ξουαλικές φαντασιώσεις της με τρεις μαθητές ταυτόχρονα!

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, η έμπειρη Αμερικανίδα γνώρισε τα τρία αγόρια κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης της ομάδας ποδοσφαίρου του Λυκαίου Mount Shasta στην Καλιφόρνια, ενώ με «όπλο» την εμφάνισή της και τα πλούσια προσόντα της δεν δυσκολεύτηκε να τα «ξεμυαλίσει» και να τα ρίξει στα ερωτικά της δίχτυα.

Και μπορεί μια ανώνυμη καταγγελία να έφθασε στην αστυνομία τον περασμένο Σεπτέμβριο, ωστόσο το γραφείο του τοπικού σερίφη της κομητείας Siskiyou έκρινε πως η 42χρονη δεν αποτελούσε «άμεσο κίνδυνο» για την κοινότητα…

«Δεν υπήρχε κανένας λόγος να επισπεύσουμε την έρευνα, θέλαμε να έχουμε πραγματικά στοιχεία», ανέφερε ο εισαγγελέας Kirk Andrus, επιβεβαιώνοντας πως η Fletcher συνευρίσκονταν σ#ξουαλικά με τους τρεις μαθητές για αρκετές εβδομάδες.

Διευκρίνισε πάντως πως «εργαζόμενοι του σχολείου δεν είχαν καμία ανάμιξη στην υπόθεση». Η ηλικία των ανήλικων θυμάτων δεν αποκαλύφθηκε, ενώ η ξανθιά θα κάτσει στο εδώλιο για πρώτη φορά στις 22 Μαρτίου.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Σαραντάρα αντί να φωτογραφίσει τρεις μαθητές έκανε μαζί τους ομαδικό σ#ξ!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications