6 Μαρ 2017

Με 35.000 ευρώπουλα το μήνα, ξεχνούν και τη μάνα τους τα μορμολύκεια της ιμπεριαλιστικής «αριστεράς»!

Με 35.000 ευρώπουλα το μήνα, ξεχνούν και τη μάνα τους τα μορμολύκεια της ιμπεριαλιστικής «αριστεράς»!

ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ Με μια «ημερίδα» ξεχνούν το…χρέος!

Δύο ευρωβουλευτές του Σύριζα (Παπαδημούλης-Κούλογλου» και δύο ευρωβουλευτίνες από την ευρωομάδα της… Αριστεράς στο Ευρωκοινοβούλιο (η Ιταλίδα Eleonora Forenza και η Πορτογαλέζα Marisa Matias) σκέφθηκαν, μέρες πούναι, να διοργανώσουν μεθαύριο, μία «Ημερίδα» στο κτίριο της Ευρωβουλής στις Βρυξέλλες, για να δώσουν «μαθήματα και πολιτικές για την αντιμετώπιση του δημόσιου χρέους», από καταχρεωμένες χώρες όπως η Ελλάδα.

Ενδεχομένως αυτή η πρωτοβουλία των δύο ευρωβουλευτών του Σύριζα και της Ιταλίδας EleonoraForenza, που ήταν μεταξύ των υποστηρικτών του Αλέξη Τσίπρα για την προεδρία της Κομισιόν (sic), να συγκέντρωνε το πανευρωπαΪκό ενδιαφέρον, αν στους παρεμβαίνοντες δεν συμμετείχαν μόνον, δευτεροκλασάτα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος (Μαρίκα Φραγκάκη-μέλος της ΠΓ του Σύριζα), ένας αποτυχημένος υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας (Νίκος Χριστοδουλάκης), ένας επίσης αποτυχημένος πρώην υπουργός Οικονομικών του Ισημερινού ( Pedro Paez), ένας γνωστός (λένε) Ιταλός δημοσιογράφος και συγγραφέας (Thomas Fazi), που ανάμεσα στις συγγραφικές του δραστηριότητες προβάλλει και την μετάφραση βιβλίου του …Τζώρτζ Σόρος και η κυρία Ann Pettifor, που αν πιστέψουμε τους διοργανωτές, είναι γνωστή Βρετανίδα οικονομολόγος και συνεργάτιδα πολλών Κυβερνήσεων ανά τον κόσμο σε θέματα ελάφρυνσης χρέους.!

Αρκετοί από τους συμμετέχοντες, πάντως, συμμετείχαν και στην Διεθνή Διάσκεψη για το Δημόσιο χρέος, που είχε διοργανώσει ο τότε Συνασπισμός , στις 10 Μαρτίου 2011 στην Αθήνα και εξ’ όσων γνωρίζουμε, κανένα από τα μαθήματα που έδωσαν τότε, δεν έγινε μάθημα.

Ανεξαρτήτως του τι θα ειπωθεί σ’ αυτήν την «κλειστή Ημερίδα» και ανεξαρτήτως του πόσοι θα την παρακολουθήσουν για να μορφωθούν, αυτή την ύστατη ώρα, βέβαιον θεωρείται ότι, μετά την λήξη της, η εκλεκτή αυτή ομήγυρις θα πάει για …μύδια στου Leon στην GrandPlace των Βρυξελλών.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Με 35.000 ευρώπουλα το μήνα, ξεχνούν και τη μάνα τους τα μορμολύκεια της ιμπεριαλιστικής «αριστεράς»!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: