6 Μαρ 2017

Πιλότος κινηματογραφεί 3 αεροπλάνα που ψεκάζουν ταυτόχρονα! VIDEO

Πιλότος κινηματογραφεί 3 αεροπλάνα που ψεκάζουν ταυτόχρονα!

Κατά τα αλλα ειναι θεωρίας συνωμοσίας!! ετσι λένε κάποιοι που βγάζουν το ψωμί τους μεσώ του Soros! και "καταρρίπτουν" την αλήθεια! και δεν βαζουν κανένα βιντεο οπως το πιο κάτω η αλλα που δείχνουν καθαρά τι γίνεται!

Πρόκειται για ένα σπάνιο βίντεο με 3 αεροπλάνα που ψεκάζουν το οποίο έχει παρθεί από ένα τέταρτο που πετά πίσω τους και πιο πάνω.

Δυστυχώς ο ήχος δεν αφήνει να καταλάβουμε τι σχολιάζει ο κυβερνήτης με τον συγκυβερνήτη την ώρα που κινηματογραφούν…

Και άλλο ενα βιντεο απο πιο κοντά για αυτη την "γελοία θεωρία συνωμοσίας" δεν βγήκε κανεις ανύπαρκτος "επιστήμονας" να πει οτι ειναι υδρατμοί! σε τετοια βιντεο γιατι ;

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Πιλότος κινηματογραφεί 3 αεροπλάνα που ψεκάζουν ταυτόχρονα! VIDEO
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: