11 Φεβ 2017

ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΠΟΔΟ ΖΩΟ ΒΑΝΔΑΛΙΣΕ ΤΟ ΓΚΡΑΦΙΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ

 ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΠΟΔΟ ΖΩΟ ΒΑΝΔΑΛΙΣΕ ΤΟ ΓΚΡΑΦΙΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ

Θυμάστε πριν από μερικούς μήνες που ένα γκραφίτι με μια κουκουβάγια στο Μεταξουργείο είχε γίνει παγκόσμιο viral, σωστά; Το γκραφίτι του WD, που καλύπτει δύο ολόκληρες πλευρές ενός κτιρίου κοντά στο Σταθμό Λαρίσης. Η κουκουβάγια του WD έφτασε τότε να γίνει το πιο δημοφιλές thread στο Reddit. Η έμπνευση του WD για την κουκουβάγια του είχε έρθει από το ρητό του Jimmy Hendrix «Knowledge speaks but wisdom listens».

Όλα αυτά προφανώς φάνηκαν απαράδεκτα ή απλώς ο ιδανικός καμβάς για να εκφραστεί κάποιος άγνωστος τύπος που είχε εύκαιρο ένα ροζ σπρέη, προκειμένου σε μια έξαρση meta κακογουστιάς και πιθηκισμού να γράψει πάνω από το γκραφίτι “VIRAL” με μεγάλα γράμματα.

Μπράβο στον άγνωστο βλήμα με το ροζ σπρέι που χρησιμοποίησε σαν καμβά το γκραφίτι του WD προκειμένου να γράψει τη μαλακία του, καταλήγοντας να γίνει ένας BANKSY από τα Σεπόλια, που για κάποιο λόγο έχει αποφασίσει να πολεμήσει τις κουκουβάγιες και τον ταλαντούχο street artist WD.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΠΟΔΟ ΖΩΟ ΒΑΝΔΑΛΙΣΕ ΤΟ ΓΚΡΑΦΙΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

ΤΙ ΚΑΛΙΤΕΧΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΤΑΛΑΝΤΟΙ ΤΥΠΟΥ ΒΑΝ ΚΟΓΚ.Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ.ΤΕΛΕΙΑ.Ο ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΟΜΩΣ ΛΙΓΟ ΜΑΛ@ΚΑΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΔΙΑΦΑΝΟ ΥΓΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΑΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙΣ ΜΑΝΤΡΟΤΟΙΧΟΥΣ,ΤΟΙΧΟΥΣ,ΓΚΡΑΦΙΤΙ ΑΠΟ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ Π.Χ ΟΠΑΔΩΝ ΠΑΟ ΟΣΠΦ ΚΛΠ.ΤΟΣΑ ΛΕΥΤΑ ΕΔΩΣΕΣ ΣΤΙΣ ΜΠΟΓΙΕΣ ΒΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΒΡΕ ΜΕ ΤΟ ΥΓΡΟ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙΣ.ΕΝΑ ΠΛΥΣΙΜΑΤΑΚΙ ΘΑ ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ.
ΚΑΛΙΤΕΧΝΑΡΑ ΑΛΛΑ.......ΒΕΔΟΥΙΝΟΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ.
ΞΕΝΙΑ

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats