17 Φεβ 2017

Η ψευτο-κυβέρνηση συμμορίτικων χρήσιμων ηλίθιων Τσίπρα προσλαμβάνει την τράπεζα Rothschild ως σύμβουλο για το χρέος!

Η  ψευτο-κυβέρνηση  συμμορίτικων χρήσιμων ηλίθιων  Τσίπρα προσλαμβάνει την τράπεζα Rothschild ως σύμβουλο για το χρέος!

Προσέξτε πως το παρουσιάζουν στο πόπολο όταν ειναι γνωστό απο το 2013 οτι οι Rothschild προώθησαν το ΣΥΡΙΖΑ :

Η είδηση Θα μπορούσε να μεταφραστεί ως απόπειρα της κυβέρνησης Τσίπρα να εισάγει περισσότερους «παίχτες» της διεθνούς τραπεζικής μαφίας στο αδιέξοδο ζήτημα του Ελληνικού χρέους, μήπως και καταφέρει να φύγει από τον ζουρλομανδύα του ευρώ, με τις λιγότερες δυνατές επιπτώσεις.

Καθώς η Ελλάδα έχει ξεμείνει από εναλλακτικές και πραγματικούς συμμάχους, η κυβέρνηση φοβάται ότι μια έξοδος από το ευρώ, λόγω αδιαλλαξίας Σόιμπλε και δανειστών, θα οδηγούσε την Ελλάδα, αλλά και την ευρωζώνη, εκτός ελέγχου. Αυτό οφείλεται σε σημαντικό βαθμό στο γεγονός ότι ο Τσίπρας πήγε στις διαπραγματεύσεις με τους σαδιστές της Τρόικα «καλή τη πίστει», χωρίς να έχει ένα καλά οργανωμένο σχέδιο για Grexit με γνώμονα το συμφέρον της χώρας.

Έτσι, μετά το νέο αδιέξοδο που διαφαίνεται, η μόνη επιλογή για την κυβέρνηση είναι να δηλώσει υποταγή (και πάλι) στα διεθνή τραπεζικά καρτέλ, προκειμένου να βγει η χώρα από την ευρω-φυλακή και τον ζουρλομανδύα της λιτότητας, του σαδο-μονεταρισμού και των νεοφιλελεύθερων πολιτικών της καταστροφής, όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα.

Σύμφωνα με το Russia Today, που επικαλείται πηγές των Financial Times, η Ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε να προσλάβει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στα τραπεζικά καρτέλ, την επενδυτική τράπεζα Rothschild, που θα συμβουλεύει την Αθήνα σε ότι αφορά το χρέος, συμπεριλαμβανομένων και των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές.

Είναι βέβαιο ότι η κυβέρνηση Τσίπρα θα δώσει «γη και ύδωρ» στα καρτέλ εφόσον καταφέρει να βγάλει τη χώρα από το ευρώ, προκειμένου να «εξαγοράσει» τη βεβαιότητα ότι δεν θα υποστεί έναν νέο, άγριο οικονομικό πόλεμο. Που σημαίνει ότι θα δώσει τα καλύτερα «φιλέτα» του Ελληνικού δημοσίου, αφού ξέρει ότι η Τρόικα θα λεηλατήσει τη χώρα έτσι και αλλιώς. Πρόκειται όμως για αυταπάτη, αφού με τον τρόπο αυτό, αργά ή γρήγορα η χώρα θα τεθεί και πάλι υπό την ομηρία των τραπεζικών καρτέλ.

Η μοναδική πραγματική επιλογή που έχει η Ελλάδα είναι ένα σχέδιο Grexit με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον της χώρας. Που σημαίνει απαραίτητα, άμεση διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους και κεντρική τράπεζα υπό πλήρη δημόσιο έλεγχο. Δυστυχώς, η κυβέρνηση Τσίπρα δεν φαίνεται διατεθειμένη και ικανή να προχωρήσει σε κάτι τέτοιο, γι’αυτό και υποτάσσεται στη λογική του «λιγότερο χειρότερου» συμβιβασμού.

Λόγο αδιαλλαξίας Σόιμπλε και δανειστών!και πράσινα άλογα! αφου και στην Γερμανία οι ιδιοι κανουν κουμάντο απο το 1945, και οι Rothschild ίδρυσαν το ΣΥΡΙΖΑ! και ολο το ΔΝΤ! αλλα η εφαρμοσμένη τεχνική διαίρει και βασίλευε δουλεύει αιώνες τωρα! αφου να φανταστεί κανεις οτι όλη η Ευρώπη ηταν ενα καποτε ένας λαος, δεν υπήρχαν χώρες! μεχρι που έβαλαν μέσα Μογγόλους εισβολείς σκύλους να τους υπηρετούν με τις εισβολές και χιλιαδες πολέμους που εχουν προκαλέσει, σε αυτο το σημείο της Γης, στο λίκνο του πολιτισμού την Ευρώπη! γιατι εδω? Εβραίος Μαρξ πατέρας όλων των μασονικών αριστερο-κομμουνιστικων κομμάτων: η Ευρωπαϊκής φυλή πρέπει να εξαφανιστεί....

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η ψευτο-κυβέρνηση συμμορίτικων χρήσιμων ηλίθιων Τσίπρα προσλαμβάνει την τράπεζα Rothschild ως σύμβουλο για το χρέος!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats