17 Φεβ 2017

Η Cia σχεδίαζε από τη δεκαετία του ’80 την εξόντωση του Άσαντ!

Η Cia σχεδίαζε από τη δεκαετία του ’80 την εξόντωση του Άσαντ!

Η αμερικάνικη μυστική υπηρεσία (Cia) σχεδίαζε κι επιχειρούσε για δεκαετίες την ανατροπή των κυβερνήσεων της Συρίας και των Άσαντ. Η Cia, από τη δεκαετία του ’80, είχε στο τραπέζι των σχεδιασμών της τη Συρία, όπως αποδεικνύει περίτρανα σχετικό επίσημο έγγραφο της μυστικής υπηρεσίας των ΗΠΑ που προσφάτως αποχαρακτηρίστηκε.

Όλα όσα συμβαίνουν σήμερα στη Συρία, έχουν περιγραφεί αναλυτικά πριν από δεκαετίες.

Το αποχαρακτηρισμένο έγγραφο της Cia (πλήρες εδώ: CIA) είναι μελέτη διαφόρων μεθόδων για την ανατροπή της Συριακής κυβέρνησης και την αντικατάστασή της από μια… νέα «διοίκηση» (κυβέρνηση) που θα την αποτελούσε μια «μετριοπαθής σουνιτική» πτέρυγα, ώστε να ικανοποιεί πλήρως τα «οικονομικά συμφέροντα των ΗΠΑ» στη Συρία.

Το ινστιτούτο ‘The Libertarian Institute‘ υποστηρίζει πως μια ελεγχόμενη επιχειρηματικότητα, από σουνιτική κυβέρνηση, θα μπορούσε να είναι «μια ισχυρή αναγκαιότητα βοήθειας προς τη Δύση» και οι επενδύσεις θα οδηγούσαν την οικονομία των ιδιωτών στη Συρία: «Αυτό θα άνοιγε το δρόμο και στενούς δεσμούς με ξένες κυβερνήσεις«.

Στο ντοκουμέντο της Cia αναπτύσσονται τα σενάρια της δημιουργίας «ευνοϊκών συνθηκών» για τις ΗΠΑ στη Συρία. Με στόχο αυτές τις «ευνοϊκές συνθήκες«, οι ΗΠΑ θα προκαλούσαν μια «εξέγερση» που θα είχε τα χαρακτηριστικά εθνικού και θρησκευτικού μίσους, ώστε να διευκολυνθεί η ανατροπή της κυβέρνησης της Δαμασκού.

Στο έγγραφο η Cia επισημαίνει: «Πιστεύουμε πως η έναρξη μιας βίας μεταξύ Αλαουϊτων και Σουνιτών, θα μπορούσε να εμπνεύσει σουνίτες στρατιωτικούς ώστε να εξεγερθούν εναντίον της κυβέρνησης«. Οι σχεδιασμοί της Cia έγιναν τον Ιούλη του 1986, όταν πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν ο Ρέιγκαν και αντικατοπτρίζουν επακριβώς τους «εξεγερμένους» της περιβόητης «αραβικής άνοιξης» και τον πόλεμο της τρομοκρατίας που εξαπέλυσαν μισθοφόροι από 85 χώρες.

Σήμερα, μετά από περισσότερα από 30 χρόνια, τα σχέδια των ΗΠΑ για ανατροπή του προέδρου Άσαντ ναυάγησαν, αφού συνάντησαν το λαό της Συρίας, την ενότητα των πολιτικών δυνάμεων της χώρας, αλλά κυρίως τον Αραβικό στρατό της Συρίας και τη Λαϊκή Πολιτοφυλακή. Οι περισπούδαστοι αναλυτές και σχεδιαστές των ιμπεριαλιστικών επιθέσων των ΗΠΑ στον πλανήτη, απέτυχαν Για τον ελληνικό λαό κι όχι τις κυβερνήσεις των τελευταίων έξι χρόνων, η Συρία των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου είναι στις καρδιές των πολιτών. Ο πρόεδρος Bashar Al-Assad, αγαπάει την πατρίδα μας όπως ο πατέρας του Hafez Al Assad

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η Cia σχεδίαζε από τη δεκαετία του ’80 την εξόντωση του Άσαντ!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: