15 Φεβ 2017

Στοκχόλμη: Όχλος μεταναστών επιτέθηκε σε αστυνομικούς

Στοκχόλμη: Όχλος μεταναστών επιτέθηκε σε αστυνομικούς

Επίθεση με γροθιές, κλωτσιές και γυάλινα μπουκάλια δέχτηκαν οι Σουηδοί αστυνομικοί κατά τη διάρκεια της περιπολίας τους στην περιοχή Ρίνκεμπι της Στοκχόλμης, όταν 20-30 μετανάστες βγήκαν από το πουθενά και έτρεξαν προς το μέρος τους.

«Είναι εντελώς απαράδεκτο να συμβαίνει αυτό κατά τη διάρκεια μιας απλής υπηρεσίας. Φυσικά, είναι πολύ σοβαρό πράγμα όταν οι αστυνομικοί, που απλώς κάνουν τη δουλειά τους, δέχονται επίθεση με αυτόν τον τρόπο. Είναι μια πραγματικότητα, που δυστυχώς υπάρχει σαν κάτι που συμβαίνει σχετικά συχνά στους συναδέλφους που δουλεύουν εκεί», δήλωσε η εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας, Eva Nilsson.

Σύμφωνα με πολλούς Σουηδούς αστυνομικούς, στις αρχές έχει δοθεί η εντολή να εφαρμοστεί ο Κώδικας 291, δηλαδή η απόκρυψη όλων των πληροφοριών σχετικά με εγκλήματα που γίνονται από μετανάστες.

Επίσης, σύμφωνα με μια αναφορά του Σεπτεμβρίου, εξαιτίας της αύξησης της εγκληματικότητας τα τελευταία χρόνια, το 80% των αστυνομικών σκέφτεται να αλλάξει καριέρα.

Η ζωή των Σουηδών έχει μετατραπεί σε μαρτύριο, καθώς η εγκληματικότητα αυξάνεται συνεχώς, με τις κλοπές, την καταστροφή της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, και τους βιασμούς, ακόμα και ανηλίκων, να αποτελούν ένα καθημερινό φαινόμενο. Η κατάσταση είναι μάλιστα τόσο τραγική, που ακόμα και κάποιοι Σομαλοί μετανάστες σκέφτονται να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, λέγοντας ότι κάποιες σουηδικές πόλεις είναι πιο επικίνδυνες απ’ότι η πατρίδα τους. Δείτε ένα βίντεο για να πάρετε μια γεύση για την κατάσταση που επικρατεί εδώ και καιρό στο Ρίνκεμπι:

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Στοκχόλμη: Όχλος μεταναστών επιτέθηκε σε αστυνομικούς
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats