15 Φεβ 2017

Καθηγητής εκτός ορίων- ΔΙΑΛΥΕΙ λαπτοπ στην έδρα γιατί οι μαθητές του "δεν προσπαθούν αρκετά"

Καθηγητής εκτός ορίων- ΔΙΑΛΥΕΙ λαπτοπ στην έδρα γιατί οι μαθητές του

Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει ένα βίντεο, που δείχνει καθηγητή που βγήκε εκτός ορίων με μαθητές του και, σε μια κρίση νεύρων, έκανε κομμάτια ένα λάπτοπ μπροστά στα έντρομα μάτια τους.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια ενός μαθήματος, όπου ο καθηγητής έχασε την ψυχραιμία του και είχε μια...πρωτότυπη έκρηξη οργής.

"Ζητώ λίγη προσπάθεια. Σου ζητάω λίγη προσπάθεια να το καταλάβεις. Μας παίρνει 20 λεπτά για να το καταλάβεις. 20 γ@μ%μέν& λεπτά", ακούγεται να λέει ο καθηγητής σε έναν από τους μαθητές του.

Ο μαθητής έριξε λαδι στη φωτιά, λέγοντας με ύφος "πληρώνω για αυτό καθυστερημένε, δεν πληρώνω;". Τι ήταν να το πει; Στο σημείο αυτό, ο καθηγητής έκανε το μεγάλο μπαμ: "Τι; Πώς τολμάς να με πεις καθυστερημένο; Ίσως θα έπρεπε να σταματήσεις ακόμα και να προσπαθείς" του απαντά ο καθηγητής του, αρπάζοντας ένα λάπτοπ και κομματιάζοντάς το πάνω στην έδρα.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Καθηγητής εκτός ορίων- ΔΙΑΛΥΕΙ λαπτοπ στην έδρα γιατί οι μαθητές του "δεν προσπαθούν αρκετά"
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: