26 Φεβ 2017

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θα πάει στο ετήσιο υποκριτικό δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών πρακτόρων Εβραίων Λευκού Οίκου

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θα πάει στο ετήσιο υποκριτικό δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών πρακτόρων Λευκού Οίκου

«Δεν θα παρευρεθώ στο δείπνο της Ένωσης των Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου φέτος», έγραψε ο Τραμπ στον λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter, ευχόμενος «όλοι να περάσουν ένα ωραίο βράδυ».

Ο Τραμπ έχει τεταμένες σχέσεις με μεγάλο μέρος του Τύπου, αποκαλεί τους δημοσιογράφους που θεωρεί ότι του εναντιώνονται «εχθρό του λαού», ενώ επικρίνει συχνά ΜΜΕ και προσωπικά δημοσιογράφους και εχει δίκαιο!! .

Το ετήσιο δείπνο θα παρατεθεί την 29η Απριλίου στην Ουάσινγκτον.

Ορισμένα ΜΜΕ, όπως το πρακτορείο ειδήσεων Bloomberg ή το περιοδικό New Yorker, που συνήθως υποστηρίζουν την εκδήλωση και φιλοξενούν ακριβά after-parties, ξεκαθάρισαν ότι δεν προτίθενται να κάνουν τίποτα τέτοιο φέτος.

Την Παρασκευή, ο Λευκός Οίκος απέκλεισε πολλά μεγάλα ΜΜΕ, τόσο αμερικανικά όσο και διεθνή, από μια ενημέρωση εκτός κάμερας που έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της αμερικανικής προεδρίας.

Στους δημοσιογράφους του τηλεοπτικού δικτύου CNN, της εφημερίδας The New York Times, του ιστότοπου Politico, της εφημερίδας The Los Angeles Times και του ιστότοπου BuzzFeed δεν επιτράπηκε να παρακολουθήσουν την ενημέρωση που έγινε στο γραφείο του Σπάισερ, μια απόφαση που προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες απο τα παρτάλια! στο μεταξύ η "ελληνική" CNN εχει πολύ πέραση! η να το πω πιο άπλα όλες οι μεγαλες ιστοσελίδες στην Ελλάδα ειναι εβραϊκές καθώς και τσιρακιών αυτών! ποιους θα προωθήσουν έμενα? οπως και η Βικιπαίδεια ,οποιος εχει τα κότσια να πάει να βαλει καμια αλήθεια εκεί, αφου δηθεν ειναι ελεύθερη να δεις πως την σβήνουν στο λεπτό!όλες οι σελίδες που εχουν λινκ στο Βικιπαίδεια δουλεύουν για την ελιτ!.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θα πάει στο ετήσιο υποκριτικό δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών πρακτόρων Εβραίων Λευκού Οίκου
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications