18 Φεβ 2017

Μαύρη «ακτιβίστρια» του Σόρος σε ρατσιστικό παραλήρημα-αποκαλεί υπάνθρωπος τους Λευκούς-πρέπει να εξαφανιστούν!

 Μαύρη «ακτιβίστρια» του Σόρος σε ρατσιστικό παραλήρημα-αποκαλεί υπάνθρωπος τους Λευκούς που χάρη σε αυτούς εχουν τεχνολογία και επιστήμες και δηλώνει ότι πρέπει να εξαφανιστούν!!

Χάρη σε ΛΕΥΚΟΥΣ εχουν τεχνολογία επιστήμες και τα πάντα σήμερα, μονο οι ηλίθιοι δεν το αναγνωρίζουν αυτο! και οι κατώτεροι οι όμοιοι της και οχι μονο! η πρόοδος δεν ήρθε απο την Αφρική! οι μαύροι και λοιποί ειναι υποτελή γενετικά ελαττώματα!!αυτα προωθούν οι επίσης κατώτεροι Εβραίοι! μαζί με την κομμουνιστικη/αριστερή φυλή τους χρήσιμα ανθρωποειδή ζωα, μια διασταύρωση Μογγόλων Αφρικανών, υποταγμένη να υπακούει και να προστατεύει τους Εβραίους! (μαυριδεροί και δεν εχουν καμια σχέση με την καυκάσια) οπως και εκαναν χιλιαδες εισβολές στον λίκνο του πολιτισμού στην Ευρώπη επι χιλιαδες χρονιά!

Η συν-ιδρύτρια του παραρτήματος του χρηματοδοτούμενου από τον Soros, βίαιου φυλετικού κινήματος ‘Black Lives Matter’ στο Τορόντο, πιστεύει ότι οι Λευκοί άνθρωποι είναι «υποτελή γενετικά ελαττώματα» και «υπάνθρωποι».Η Yusra Khogali έγραψε στο Facebook ότι «η λευκή φυλή δεν ανήκει στους ανθρώπους» (“Whiteness is not humxness”) και ότι «το λευκό δέρμα είναι υπάνθρωπο» (“white skin is sub-humxn”), σύμφωνα με την Toronto Sun. Η Khogali σκόπιμα δεν γράφει καθαρά την λέξη “human”, προκειμένου να εξαλειφθεί το “man” (άνδρας) από τη λέξη, μια κοινή πρακτική των αριστερών φεμινιστριών.

Στη συνέχεια έγραψε ότι οι λευκοί άνθρωποι είναι «υποτελή γενετικά ελαττώματα» που «χρειάζονται την λευκή υπεροχή για την προστασία της επιβίωσής τους ως λαός».

Οι Μαύροι, γράφει η Khogali, «απλά μέσω των κυρίαρχων γονιδίων τους μπορούν κυριολεκτικά να εξαφανίσουν την λευκή φυλή, αν είχαμε τη δύναμη να το κάνουμε», προσθέτοντας αργότερα ότι οι μαύροι άνθρωποι είναι «υπεράνθρωποι» («superhumxns»). Σύμφωνα με τη Sun, η Khogali ανέβασε αυτό το post τον Δεκέμβριο του 2015. Σε ένα tweet του περασμένου έτους, η Khogali ζήτησε από τον»Αλλάχ» τη δύναμη να μην σκοτώσει «λευκούς».

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Μαύρη «ακτιβίστρια» του Σόρος σε ρατσιστικό παραλήρημα-αποκαλεί υπάνθρωπος τους Λευκούς-πρέπει να εξαφανιστούν!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats