«Πρόεδρε  ϟϟ πέταξε τον έξω από τις ΗΠΑ» Αυτόν και ολους τους αριστερούς κομμουνιστες!
«Πρόεδρε πέταξέ τον έξω από τις ΗΠΑ»   Αυτόν και ολους τους αριστερούς κομμουνιστες!

Χιλιάδες Αμερικανοί έχουν υπογράψει επιστολή προς τον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, προκειμένου να στερήσει την ιθαγένεια στον δισεκατομμυριούχο Τζορτζ Σόρος και να τον πετάξει έξω από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Πρόεδρε Τραμπ, Σας ζητάμε να απαγορεύσετε στον George Soros και τους όποιους συγγενείς του να κάνουν επιχειρήσεις στην χώρα μας, κατά τις οποίες πολιτικοί ή τα ιδρύματά τους επηρεάζουν και χειραγωγούν τους διεφθαρμένους πολιτικούς μας». Σας ζητάμε να εκδώσετε ένταλμα για τη σύλληψή του, επειδή είχε προσλάβει ανθρώπους να συμμετέχουν στις ταραχές και στις διαμαρτυρίες. Δεν μπορεί να επιτραπεί στον George Soros να παραμείνει στις Ηνωμένες Πολιτείες και να συνεχίσει να εργάζεται ενεργά, προκειμένου να σαμποτάρει και να καταστρέψει την χώρα μας».

Η συλλογή υπογραφών συνεχίζεται!!! Είναι προφανές πως ο Τζωρτζ Σόρος, ο δισεκατομμυριούχος «φιλάνθρωπος» της Νέας Τάξης αρχίζει να χάνει έδαφος. Η επιστολή αυτή έρχεται να προστεθεί σε αντιδράσεις χωρών όπως τα Σκόπια και η Ουγγαρία που έχουν εκφράσει την δυσαρέσκειά τους για τον παγκοσμιοποιητή, ο οποίος με τις μη κυβερνητικές οργανώσεις του προσπαθεί να προωθήσει τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Ο ουγγροεβραϊκής καταγωγής δισεκατομμυριούχος πόνταρε στις αγορές πάνω από μισό δισεκατομμύριο δολάρια κατά του παλαιοταξίτη Τραμπ, στοιχηματίζοντας με μαζικές τοποθετήσεις στην πτώση των μετοχών εταιρειών που θεωρείται ότι επωφελούνται απ’ την πολιτική του Ρεπουμπλικανού προέδρου, όπως μικρές αμερικανικές εταιρείες εισηγμένες στο χρηματιστήριο, πετρελαϊκοί όμιλοι ή η ευρεία χρηματιστηριακή αγορά.

330 εκατομμύρια δολάρια πόνταρε ο Σόρος μόνον στην πτώση του χρηματιστηριακού δείκτη Russell 2000, όπου διαπραγματεύονται οι μετοχές των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, οι οποίες αναμένεται να επωφεληθούν ιδιαίτερα απ’ τις περικοπές φόρων, που ανακοίνωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Με άλλα 14 εκατομμύρια δολάρια κερδοσκόπησε κατά πετρελαιοπαραγωγών ομίλων. Διακρατεί επίσης δικαιώματα πώλησης (τα λεγόμενα Put options) στο ευρύτερο χρηματιστήριο αξίας 110 εκατομμυρίων δολαρίων, η οποία θα αυξηθεί σε περίπτωση κραχ στη Wall Street. Tαυτόχρονα περιόρισε τις αγορές χρυσού και αύξησε τις επενδύσεις του σε εταιρείες τεχνολογίας επιλέγοντας και εδώ τον δρόμο της αντιπαράθεσης με τον νέο πρόεδρο, υπό την ηγεσία του οποίου πολλοί αναμένουν ότι θα αυξηθεί η αξία του πολύτιμου μετάλλου, ενώ οι εταιρείες τεχνολογίας θα κινηθούν κάτω του μέσου όρου.

Τα κερδοσκοπικά παιχνίδια του Σόρος κατά του Τραμπ έρχονται τώρα στο φως καθώς τα hedgefunds στις ΗΠΑ υποχρεούνται να κοινοποιούν τακτικά τις τοποθετήσεις τους, το αργότερο 45 μέρες μετά τη λήξη κάθε τριμήνου. Τον Ιανουάριο, στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ διοργανώθηκε ένα μεγάλο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που ονομάστηκε "Πορεία των Γυναικών στην Ουάσιγκτον " αφιερωμένο στην ορκωμοσία του Trump ως Πρόεδρος. Ένας αριθμός των μέσων ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένης της αμερικανικής εφημερίδας New York Times , έγραψε ότι περισσότερες από πενήντα οργανώσεις που σχετίζονται με την πορεία των γυναικών, έλαβαν χρηματοδότηση από τον Σόρος.

Ο παγκοσμιοποιητής δεν αμφισβητεί ότι τα χρήματά του βοήθησαν ειδικότερα, να οργανώσει, μεταξύ των άλλων, την πρώτη «πορτοκαλί επανάσταση» στην Ουκρανία το 2004 και το Euromaidan 2013.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications