Άρχισαν το τρολάρισμα πάλι μισθοφόροι διαμορφωτές: Τραμπ και Brexit οι μεγαλύτεροι κίνδυνοι της παγκόσμιας οικονομίας
Άρχισαν το τρολάρισμα πάλι μισθοφόροι διαμορφωτές: Τραμπ και Brexit οι μεγαλύτεροι κίνδυνοι της παγκόσμιας οικονομίας

Το τι πόλεμος γίνεται κατα του Τραμπ απο πριν βγει καν δεν λέγεται! και οπως βλέπει ο καθε σκεπτόμενος, δεν τους βγήκε ούτε οτι τον έλεγαν μασόνο, οτι θα φέρει πολεμο στην Ευρώπη! ούτε τα μαγειρεμετα στις εκλογές! κατα τα αλλα τα Αμερικανάκια ειναι ηλίθιοι! αυτο δείχνει και πως μπορεί να αλλάξουν πολλά αρκεί να μην μπουν δικοί τους σε θέσεις κλειδιά!

Τι είπαμε οτι ψηφίσαν στο Έλλαντα?χμμ τους απόγονους των χασάπηδων, του παιδομαζώματος, και τους δολοφόνους του ελληνικού στρατού ως ταγματασφαλίτες, μάλιστα! αλλα τους φταίνε λεει οι ναζι ε; και αυτο μονο και μονο γιατι σκότωσαν μερικούς κομμουνιστες ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στο Δίστομο και στα Καλάβρυτα δικαιολογημένα,αν ηξεραν αληθινή ιστορια θα έλεγαν τα ίδια ψέμματα ομαδικά? κατα 60% ναι θα έλεγαν τα ίδια γιατι άλλο κομμουνιστης και άλλο Έλλην!!

Τι λένε πάλι κατα του Τραμπ : Το δημοψήφισμα της Βρετανίας για την αποχώρηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Brexit) και η νέα κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών αποτελούν τους σημαντικότερους κινδύνους για την παγκόσμια οικονομία, δήλωσε σήμερα το υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας, προσθέτοντας ότι η εγχώρια ζήτηση θα παραμείνει ο κύριος μοχλός ανάπτυξης στη Γερμανία φέτος.

"Οι κίνδυνοι στην παγκόσμια οικονομία ασφαλώς παραμένουν σημαντικοί", είπε στην μηνιαία έκθεσή του το υπουργείο, αναφέροντας το Brexit, την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην αμερικανική προεδρία, εξελίξεις στη νομισματική πολιτική και τις τιμές των πρώτων υλών ως πηγές ανησυχίας.

Οι κατασκευές, η κατανάλωση και οι κρατικές δαπάνες τελευταία αποτελούν τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης στη μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης, αντικαθιστώντας τις εξαγωγές.

Στα οικονομικά έτη 2016 και 2017, η κυβέρνηση έθεσε κατά μέρος 28,7 δισεκατομμύρια ευρώ σε χρηματοδότηση για να φιλοξενήσει και να απορροφήσει πάνω από ένα εκατομμύριο ατόμων αιτούντων άσυλο που εισήλθαν στη χώρα τα τελευταία δύο χρόνια, εξήγησε το υπουργείο. 'Ενα επιπλέον 14,3 δις ευρώ προορίζεται για την καταπολέμηση των αιτιών της μετανάστευσης, και περιλαμβάνει χρηματοδότηση για την ανάπτυξη έργων σε δύσκολα σημεία του πλανήτη όπως το Αφγανιστάν, καθώς και βοήθεια για τους πρόσφυγες στη Τουρκία, τον Λίβανο και την Ιορδανία.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications