Επίθεση με μολότοφ εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ! δείτε VIDEO σε σοβαρές χώρες πως πιάνουν τους προβληματικούς”  αναρχο-κομμουνιστές!
Επίθεση με μολότοφ εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ! δείτε VIDEO σε σοβαρές χώρες πως πιάνουν τους προβληματικούς”  αναρχικό-κομμουνιστές!

Περίπου 20 νεαρά άτομα ουγκ επιτέθηκαν, αργά το βράδυ της Πέμπτης, με βόμβες μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ, που βρισκόταν στην οδό Χαριλάου Τρικούπη.

Τα άτομα αυτά εμφανίστηκαν ξαφνικά από την οδό Διδότου και αφού έριξαν δέκα βόμβες μολότοφ εναντίον της διμοιρίας «εξαφανίστηκαν» στα στενά των Εξαρχείων.Από την επίθεση δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός, αλλά ούτε έγινε προσαγωγή κλασικά. Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών εδω γελάμε!.

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ έσπευσε να απαντήσει ΣΕ διαδηλωτές αναρχοκομμουνιστες κατα του Τράμπ που εμπόδισαν την κυκλοφορία στο κέντρο της πόλης Πόρτλαντ Ηνωμένων Πολιτειών,την Τετάρτη το απόγευμα, και εδω χαϊδευτούν τα προβληματικά αντί να τα πιάσουν και να τα υποβάλουν σε στείρωση!(ξέρω τι λέω!)

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications