Τραγουδίστρια χαρακτηρίζει απάτη το X-Factor για τους συμμετέχοντες
Τραγουδίστρια χαρακτηρίζει απάτη το X-Factor για τους συμμετέχοντες

Την… πόρτα του «X-Factor» αποφάσισε να κλείσει οριστικά η Πέγκυ Ζήνα και να βάλει ένα τέλος στη σεναριολογία της εποχής που την ήθελε να σκέφτεται να συμμετάσχει και στη δεύτερη τηλεοπτική έκδοση του παιχνιδιού που βρίσκεται σε φάση προετοιμασίας.

Η γνωστή τραγουδίστρια διέψευσε κατηγορηματικά πως θα είναι ξανά στη κριτική επιτροπή του συγκεκριμένου προγράμματος, ενώ δεν δίστασε ούτε λίγο-ούτε πολύ να μιλήσει έξω από τα δόντια χαρακτηρίζοντας το παιχνίδι ως απάτη για τους συμμετέχοντες αφού τους υπόσχεται πράγματα που δεν υλοποιούνται.

«Γιατί να συμμετέχω σε ένα σόου που ξέρω ότι δεν θα μπορώ να υλοποιήσω όλα αυτά που υπόσχομαι» είπε. «Φέτος δεν θα με δείτε στο X Factor, τώρα πια μπορώ να το δηλώσω. Δεν ήταν και η αγαπημένη μου διαδικασία, νομίζω όλοι λίγο πολύ το καταλάβατε και από τις περσινές μου συνεντεύξεις. Ήταν λίγο άβολο όλο αυτό και τελικά νομίζω… πολύ φασαρία για το τίποτα!

Δεν θίγω καμία κατάσταση, ήταν μια χαρά… προσεγμένη παραγωγή. Κάποιες φορές δίνεσαι παραπάνω σε κάποια παιδιά όσον αφορά στην κριτική σου και έχεις πάρα πολλά όνειρα για το τι θα γίνει γι’ αυτά τα παιδιά τελειώνοντας τα παιχνίδια. Καλό θα είναι τα παιδιά να μείνουν στο ταλέντο τους και στην εμφάνισή τους στην τηλεόραση. Δηλαδή, να εκμεταλλευτούν αυτά τα λεπτά δημοσιότητας που βγαίνουν στην τηλεόραση και αναδεικνύουν το ταλέντο τους. Από εκεί και πέρα να μην περιμένουν πολλά πολλά.

«Δεν θα σου βρει δουλειά»

Δεν είναι κανένα παιχνίδι αυτό που στις εποχές μας, ούτε δουλειά θα σου βρει, ούτε θα σου κάνει καμιά τεράστια καριέρα, οπότε γιατί να κάνω κάτι που για μένα είναι ψυχοφθόρο τη στιγμή που δεν μπορώ να υλοποιήσω όλα αυτά που υπόσχομαι; Τα παιδιά φουσκώνουν τα μυαλά τους και νομίζουν ότι με το που θα βγούνε θα είναι η Άννα Βίσση η ίδια. Δεν είναι έτσι, θέλει πολύ δουλειά γι’ αυτό και καλό θα είναι τουλάχιστον εμείς να μην υποσχόμαστε συνέχεια πράγματα».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications