27 Ιαν 2017

«Βόμβα» από τον Bill Gates. Ξεκινά η αντεπίθεση της Νέας Τάξης

«Βόμβα» από τον Bill Gates. Ξεκινά η αντεπίθεση της Νέας Τάξης

Ξεκινά η αντεπίθεση της Νέας Τάξης Από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας, ο παγκοσμιοποιητής και εγκάθετος της Νέας Τάξης, Μπιλ Γκέιτς προειδοποίησε πως μια νέα μορφή τρομοκρατίας θα μπορούσε να εμφανιστεί και ότι η ανθρωπότητα δεν είναι προετοιμασμένη για κάτι τέτοιο.

Σημειώνεται πως το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς είναι μέρος του συνασπισμού Coalition for Epidemic Preparedness Innovation, που επικεντρώνεται στην δημιουργία εμβολίων, τα οποία προκαλούν αυτισμό, στείρωση ακόμα και θάνατο. Όπως ισχυρίζεται ο Gates, σύμφωνα με τον Business Insider, μολονότι η οργάνωσή του έχει περίπου 700 εκατομμύρια δολάρια για να δουλέψει, εκείνος ανησυχεί ότι δεν θα είναι αρκετά για να σταματήσουν έναν τέτοιο κίνδυνο. Άρα να περιμένουμε αύξηση φόρων στις χώρες επιρροής της Νέας Τάξης.

«Η Βιοτρομοκρατία, η οποία αφορά την σκόπιμη διάδοση των επιδημιών, θα μπορούσε να γίνει ένα σοβαρό ζήτημα», είπε ο Γκέιτς υποστηρίζοντας ότι πρέπει να αρχίσουμε από τώρα να σχεδιάσουμε το πως θα καταπολεμηθεί. «Είναι πολύ δύσκολο να αξιολογήσουμε την πιθανότητα Βιοτρομοκρατίας, αλλά η πιθανή καταστροφή θα είναι πάρα πολύ μεγάλη», ανέφερε ο Γκέιτς, τονίζοντας τους κινδύνους από μια εσκεμμένη εξάπλωση επιδημιών».

Ποιος θα την προκαλέσει άραγε; Ποιος θα χρησιμοποιήσει βιολογικά όπλα ενάντια στην Νέα Τάξη; «Νομίζω ότι μια επιδημία, είτε προκληθεί φυσικά ή σκόπιμα, το πιθανότερο είναι να προκαλέσει, ας πούμε, 10.000 επιπλέον θανάτους. Το πρόβλημα που με ανησυχεί είναι πώς να αποτρέψουμε μια μικρή ομάδα τρομοκρατών που χρησιμοποιούν πυρηνικά ή βιολογικά μέσα για να σκοτώσουν εκατομμύρια», σημείωσε.

Ο Gates τόνισε οι κυβερνήσεις θα πρέπει να συνεργαστούν για την πρόληψη της Βιοτρομοκρατίας, γιατί οι επιδημίες, όπως είπε, ‘δεν γνωρίζουν σύνορα.’ ‘Είναι δύσκολο, διότι αυτό είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα’, υπογράμμισε.

Άλλη μία αφορμή λοιπόν για «παγκόσμια» χούντα και προώθηση των εμβολίων, τα οποία συμβάλλουν στην μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού. Όλα δείχνουν πως από το Νταβός, όπου η Κίνα ορίστηκε να γίνει η χώρα που θα προσπαθήσει να αντικαταστήσει τις ΗΠΑ του παλαιοταξίτη Τραμπ ως «παγκόσμιος χωροφύλακας» της Νέας Τάξης, ξεκινά η αντεπίθεση των παγκοσμιοποιητών και αναμένουμε να δούμε πως ακριβώς θα απαντήσουν στις κινήσεις της Παλαιάς Τάξης σε ΗΠΑ και Ρωσία.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

«Βόμβα» από τον Bill Gates. Ξεκινά η αντεπίθεση της Νέας Τάξης
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats