Παράξενες Εγκυμοσύνες και ασυνήθιστα παιδιά - το αποτέλεσμα ξένων εξωγήινων παρεμβάσεων;

Είναι δυνατόν να γεννηθεί έναν εξωγήινο μωρό σε άνθρωπο; Σίγουρα, ακούγοντας αυτή την ερώτηση η πλειοψηφία των αναγνωστών μας θα το απορρίψει ως κατι τρελο. Ωστόσο, υπάρχουν περιπτώσεις που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη και τον τοκετό, που δεν μπορουν να εξηγηθούν και έχει να κάνει με τους εξωγήινους από το εξωτερικό διάστημα.

Ξαφνική εγκυμοσύνη!
Πρόσφατα, ο τύπος ανέφερε το περιστατικό με μια 37αχρονη κάτοικος της πολιτείας της Γεωργίας των ΗΠΑ την Stephanie.Η γυναίκα πήγε στην κλινική με πόνους στο κάτω μέρος της κοιλιάς.Η εξέταση έδειξε ότι ήταν έγκυος και πρόκειται να γεννήσει ενα αγόρι, η Stephanie του έδωσε το όνομα Shawn.

Η γυναίκα είπε ότι δεν γνώριζε την εγκυμοσύνη της, είχε ήδη τρία παιδιά, και δεν σκόπευε να κανει και άλλο παιδί, δεν παρατήρησε οποιαδήποτε σημάδια της εγκυμοσύνης της,το μέγεθος και η φυσιολογία του σώματος της δεν είχε αλλάξει!
Ομάδα του Ufologists, που έμαθαν για την υπόθεση αυτή, προτείνουν ότι το παιδί είχε συλληφθεί μεσώ εξωγήινης τεχνολογίας. Το έμβρυο άπλα τοποθετήθηκε μέσα στην γυναίκα. Ποιος, πώς και γιατί; Το ερώτημα παραμένει ανοιχτό.

Παράξενα παιδιά
Σύμφωνα με τους ερευνητές, η υπόθεση της Stephanie Dzhegers δεν ειναι η μοναδική. Και συμβαίνει το εξής περίεργο, το έμβρυο σε προχωρημένη εγκυμοσύνη ξαφνικά εξαφανίζεται. Μερικές φορές,μια γυναίκα φαίνεται οτι θα γεννήσει δίδυμα, αλλά μόνο ένα μωρό γεννιέται.
Αρκετά χρόνια πριν, μια καταπληκτική ιστορία πραγματοποιήθηκε στην ουκρανική πόλη του Ivano-Frankivsk. Δύο κορίτσια,μαθήτριες του τοπικού κολεγίου, πήγαν για μια βόλτα στο δάσος. Το τελευταίο πράγμα που θυμούνται : ένας ιπτάμενος δίσκος απο πάνω τους.

Στη συνέχεια, υπήρξε ενα κενό στην μνήμη και μετα πήγαν στο σπίτι τους,αλλα σύντομα ανακάλυψαν ότι ήταν έγκυος και οι δυο, η έρευνα έδειξε ότι δεν είχαν σ#ξουαλική επαφή με άνδρα οπως ήταν αναμενόμενο, εννέα μήνες αργότερα, γέννησαν.
Και τα δύο μωρά έμοιαζαν το ένα στο άλλον σαν να ήταν πανομοιότυπα δίδυμα . Είναι γνωστό ότι στην ηλικία του ενός έτους, αυτά τα παιδιά ηταν πολύ πιο μπροστά από τους συνομηλίκους τους από την άποψη ανάπτυξης. Δυστυχώς, η μοίρα τους είναι άγνωστη.

Ένα παρόμοιο περιστατικό συνέβη στην Ουγγαρία, μια γυναίκα που κράτησε την ανωνυμία της, ισχυρίζεται ότι είχε απαχθεί από εξωγήινους. Θυμάται ότι ήταν με τους εξωγήινους σε ενα σκάφος. Αργότερα η γυναίκα γέννησε ενα κορίτσι.
Το κορίτσι στην ηλικία των 10 ετών,δεν ηταν ένα κανονικό παιδί. Σύμφωνα με τη μητέρα της και τους γείτονές, μπορούσε να καταλαβαίνει τη γλώσσα των ζώων, επίσης το κορίτσι είχε μεγαλη πνευματική ανάπτυξη από τους συνομηλίκους της.

Εξωγήινοι "βιαστές"
Μια άλλη ιστορία στην Αγία Πετρούπολη ήρθε στο φώς, συνέβη το χειμώνα του 2001:
"... Ξαφνικά από την τηλεόραση ήρθε μια μεταλλική φωνή καλώντας με, με το όνομά μου. Μου ζητήθηκε να υπακούω ,καθόμουν στον καναπέ, ξαφνικά στο μπαλκόνι υπήρχε μια σκιά. Το διαμέρισμά μου είναι στον όγδοο όροφο ενός κτιρίου και ξαφνικά απο την ανοιχτή πόρτα ήρθε προς το μέρος μου ένας μαύρος νάνος, ο οποίος με πήρε από το χέρι και με οδήγησε στο μπαλκόνι.
Απέναντι από τα παράθυρα του διαμερίσματός μου στεκόταν ένας τεράστιος ιπτάμενος δίσκος - όπως αυτά που απεικονίζονται σε φωτογραφίες,οδηγήθηκα 10-15 μέτρα μέχρι το σκάφος,πάνω σε κατι σαν μια αόρατη σκάλα.
Μέσα στο σκάφος με έβαλε σε ένα τραπέζι ,υπήρχαν και αλλα όντα,τοτε χάθηκαν ολα και ξαφνικά ήμουν πίσω σε ένα άδειο διαμέρισμα, εκείνο το βράδυ έμεινα έγκυος. "

Συνήθως, αυτές οι ιστορίες αποσιωπούνται και χλευάζονται, και δεν γίνονται σοβαρές έρευνες.Υποθέτοντας ότι οι εξωγήινοι υπάρχουν, τοτε γιατι είναι αναγκασμένοι να γεννήσουν τα παιδιά τους με γυναίκες της γης; γιατί και για ποιο σκοπό το κάνουν;

Υπάρχει μια θεωρία που λεει οτι αυτά τα παιδιά ειδικής φυλής ,στο μέλλον σχεδιάζουν να χρησιμοποιηθουν για να αποικίσουν στην Γη. Μια άλλη εκδοχή λέει ότι οι εξωγήινοι έχουν προβλήματα με την αναπαραγωγή και χρησιμοποιούν γυναίκες ως παρένθετες μητέρες. Σε αυτή την περίπτωση, αργά ή γρήγορα, τα μωρά αφαιρούνται.Είναι επίσης πιθανό ότι οι εξωγήινοι πραγματοποιούν ιατρικά πειράματα για να δουν τι θα προκύψει απο μια τετοια εγκυμοσύνη.

Το τέρας της Valdenburgsky
Το 1735 μια κάτοικος της γερμανικής πόλης Taucha,η 28χρονη Sofia Johann Schmidt, μια νοικοκυρά και μητέρα τριών παιδιών, έμεινε έγκυος για τέταρτη φορά.Η γέννηση έγινε με την παρουσία του γιατρού με το όνομα Gottlieb Friederici.Έμεινε άναυδος όταν είδε το νεογέννητο μωρό!

Ο Δρ Friederici τόσα χρόνια έχει δει πολλά, αλλά κατι τέτοιο δεν είχε δει ποτέ πριν: το παιδί δεν φαινόταν ανθρώπινο, αλλά ένα πραγματικό τέρας! Ευτυχώς για τους γονείς και για τον γιατρό, γεννήθηκε νεκρό.Ο Δρ Friederici επι ένα χρόνο έκανε αυτοψία στο μωρό, και έγραψε μια λεπτομερή έκθεση της εξέτασής του, σε 32 σελίδες, γραμμένη στα λατινικά.

Η έκθεση σημειώνει οτι είχε ανώμαλο κεφάλι με ένα τεράστιο όγκο, με εγκεφαλική υγρό, έλειπε το περικάρδιο και η καρδιάς του ήταν τυλιγμένη με "πολύ λεπτή μεμβράνη." - μερικά εσωτερικά όργανα ηταν εντελώς απούσα.Στις αρχές του περασμένου αιώνα το "τέρας Valdenburgskogo ", όπως έγινε γνωστό, μελετήθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων στο Chemnitz,οι ειδικοί του Πανεπιστημίου της Χαϊδελβέργης και στο Ιατρικό Ινστιτούτο του Βερολίνου,εκαναν έλεγχο με ακτίνες Χ και διάφορους άλλους ελέγχους με τις τελευταίες ιατρικές συσκευές της εποχής.

Μετά την ερευνά εμφανίστηκαν φήμες σχετικά με την ομοιότητα στην εμφάνισης του με τα "μικρά πράσινα ανθρωπάκια", που ανέφεραν τα θύματα απαγωγής απο εξωγήινους.Ειδικότερα, σημείωσαν τα τεράστια μάτια, και ο ερευνητής Hartwig Hausdorf αναφέρει μια λεπτή μεμβράνη στο βολβό του ματιού (παρόμοιες μεμβράνες υπάρχουν στο εξωγήινο πτώμα του Roswell).
© AETOS NEWS·

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications