Εντολή Τραμπ: Απελάστε αμέσως τους παράνομους μετανάστες! πρεπε να φτιάξει SS προστασίας απο κτήνη κομμουνιστες! πριν τον δολοφονήσουν!!
Εντολή Τραμπ: Απελάστε αμέσως τους παράνομους μετανάστες!

Εμείς τα λέγαμε οχι άλλη μαυρίλα!και οι αριστεροι ειναι μαυρίλα! οποιος ξέρει καλα αγγλικά να μας στείλει μήνυμα ,να στείλουμε μια επιστολή στο Τραμπ! πριν το στείλουν αδιάβαστο! πρέπει να φτιάξει Waffen-SS οπως ο Χίτλερ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΡΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ σε άλλη περίπτωση υπάρχει κίνδυνος προδοσίας, αν μπουν και ζωώδες κτήνη οπως εκαναν ενα σορό απόπειρες να δολοφονήσουν τον Χίτλερ, αυτα τα κτήνη εκτελούν εντολες οπως τα σκυλια δεν εχουν αισθήματα!χρήσιμα ανθρωπόμορφα ζωα που λενε και οι Εβραίοι!! οι νεοελληνες θα λενε τι λεει τωρα αυτός ο "ναζι"? τοσο τους κόβει γιαυτό έγινε ετσι η χωρα!εκτός βεβαία οτι το 60% δεν ειναι ΒΙΟΛΟΓΙΚΆ καν Έλληνες!! ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ
Ο Λευκός Οίκος διεμήνυσε την Δευτέρα ότι οι μετανάστες χωρίς χαρτιά που έχουν ποινικό μητρώο, ή σε βάρος των οποίων εκκρεμούν ποινικές διώξεις, θα είναι οι πρώτοι που θα στοχοθετηθούν στο πλαίσιο των απελάσεων που είχε υποσχεθεί προεκλογικά ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

«Αυτοί που ενδέχεται να εγκληματήσουν ή το έχουν κάνει ήδη», όσοι έχουν ποινικό μητρώο, ή «υπάρχει ανοικτός φάκελος της δικαιοσύνης σε βάρος τους» είναι «αυτοί στους οποίους θα επικεντρωθούμε», ανέφερε ο Σον Σπάισερ, ο νέος εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων.

Κατόπιν «υπάρχει μια ολόκληρη σειρά προσώπων που θα πρέπει να ταυτοποιήσουμε, αυτοί που έχουν παραμείνει (στη χώρα) μετά τη λήξη της βίζας τους, αυτοί που έχουν διαπράξει κάποιο αδίκημα», συνέχισε ο ίδιος. «Προς το παρόν, θέλουμε να επικεντρωθούμε σε αυτούς που έχουν διαπράξει εγκλήματα στη χώρα μας», επέμεινε.

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, ο Ντόναλντ Τραμπ είχε απειλήσει ότι θα απελαύνονταν και οι περίπου 11 εκατομμύρια μετανάστες χωρίς χαρτιά που ζουν στις ΗΠΑ, καταφερόμενος ιδιαίτερα ενάντια στους ισπανόφωνους. Αργότερα, δεσμεύθηκε ότι θα απελαθούν κατά προτεραιότητα τα κακοποιά στοιχεία, ήτοι από «δύο ως τρία εκατομμύρια» άνθρωποι.

Οργανώσεις προάσπισης των δικαιωμάτων των μεταναστών φοβούνται ότι ο νέος ρεπουμπλικάνος πρόεδρος θα ακυρώσει ένα πρόγραμμα που έθεσε σε εφαρμογή η κυβέρνηση του δημοκρατικού προκατόχου του Μπαράκ Ομπάμα, του λεγόμενου DACA, μετά τον Ιούνιο του 2012, χάρη στο οποίο 750.000 παράτυποι μετανάστες ηλικίας κάτω των 16 ετών όταν εισήλθαν στην αμερικανική επικράτεια εξασφάλισαν άδειες παραμονής και εργασίας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications