24 Ιαν 2017

Έμπλεξε η Μαντόνα – Έρευνα των Αρχών για τη δήλωσή της ότι θα ανατινάξει τον Λευκό Οίκο

Έμπλεξε η Μαντόνα – Έρευνα των Αρχών για τη δήλωσή της ότι θα ανατινάξει τον Λευκό Οίκο

Η Μυστική Υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών λέγεται ότι θα ξεκινήσει έρευνα για τη Μαντόνα, ύστερα από τη δημόσια δήλωσή της το Σάββατο, στην πορεία γυναικών στην Ουάσιγκτον που διοργάνωσαν ΜΚΟ χρηματοδοτούμενες από τον Τζορτζ Σόρος, ότι συχνά έχει σκεφτεί «να ανατινάξει τον Λευκό Οίκο».

Μιλώντας στους διαδηλωτές κατά του Τραμπ η Μαντόνα, σε επαναστατική διάθεση παρά τα 58 της χρόνια, δήλωσε ότι αισθάνεται «θυμωμένη» και «εξοργισμένη» που ο Ντόναλντ Τραμπ έγινε ο 45ος Πρόεδρος των ΗΠΑ.

«Είμαι θυμωμένη. Ναι, είμαι εξοργισμένη. Ναι, έχω σκεφτεί πολλές φορές να ανατινάξω τον Λευκό Οίκο», είπε η Μαντόνα και συνέχισε: «Αλλά ξέρω ότι αυτό δεν θα αλλάξει τίποτα. Δεν πρέπει να πέσουμε σε απελπισία».

Το The Gateway Pundit μεταδίδει ότι εκπρόσωπος της Μυστικής Υπηρεσίας που μίλησε μαζί του επιβεβαίωσε ότι είναι εις γνώση της Υπηρεσίας οι δηλώσεις της τραγουδίστριας και θα γίνει έρευνα, ωστόσο, η τελική απόφαση εάν θα διωχθεί είναι του Εισαγγελέα.

Η Μαντόνα είπε και δύο τραγούδια στο συλλαλητήριο. Τα Express Yourself και Human Nature.

Ενώ ερμήνευε το Human Nature παράφρασε η ίδια τους στίχους για να τραγουδήσει «Ντόναλντ Τραμπ, γλείψε έναν π@ύτσο».

Να σημειωθεί ότι η Μαντόνα, που κατέβηκε στους δρόμους για να διαδηλώσει υπέρ των δικαιωμάτων των γυναικών, η ίδια εκπόρνευσε τη γυναικεία φύση όταν υποσχέθηκε στοματικό έρωτα σε κάθε ψηφοφόρο της Χίλαρι εάν κέρδιζε η Κλίντον τις εκλογές.

Επειδή όμως είναι η Μαντόνα, που υποστηρίζει το φιλελέ στρατόπεδο, η άκρως χυδαία και προσβλητική για τις γυναίκες «υπόσχεσή» της δεν ξεσήκωσε τις διαμαρτυρίες των γυναικείων οργανώσεων που ενοχλήθηκαν μόνο από τον «σεξισμό» του Τραμπ.

Η Μαντόνα όταν… ξενέρωσε από την επαναστατική της διάθεση και συνειδητοποίησε ότι αυτά που είπε το Σάββατο μπορεί να τη βάλουν σε μπελάδες, έσπευσε να τα μαζέψει.

«Δεν είμαι βίαιος άνθρωπος. Μιλούσα μεταφορικά και μοιράστηκα δύο τρόπους που μπορεί να δει κάποιος τα πράγματα: Ο ένας είναι με αισιοδοξία και ο άλλος και θυμό και οργή, που εγώ προσωπικά ένιωσα», έγραψε η τραγουδίστρια στο Instagram.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Έμπλεξε η Μαντόνα – Έρευνα των Αρχών για τη δήλωσή της ότι θα ανατινάξει τον Λευκό Οίκο
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats