Κόβουν την ανάσα οι αποκαλύψεις για το πτώμα Έλληνα που βρέθηκε σε κάδο στη Δάφνη
Κόβουν την ανάσα οι αποκαλύψεις για το πτώμα Έλληνα που βρέθηκε σε κάδο στη Δάφνη

Φριχτό έγκλημα με διαστάσεις που θυμίζουν το Χιτσκοκικό θρίλερ “Ψυχώ”, αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην περιοχή της Δάφνης από έναν οδοκαθαριστή, ο οποίος διέκρινε σε κάδο απορριμάτων στην οδό Παπαναστασίου την “συσκευασμένη” σoρό ενός ηλικιωμένου άνδρα.

Πρόκειται για 73χρονο Έλληνα, ο οποίος σύμφωνα με τον ιατροδικαστή είχε στραγγαλιστεί και μάλιστα με άσχημο τρόπο, ενώ φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκλήθηκαν από θλων όργανο (πχ κτύπημα από πέτρα, μαχαίρι, κλπ) και παράλληλα είχε δεχθεί χτυπήματα στο πρόσωπο, καθώς η μύτη του είναι σπασμένη.

Ωστόσο, το πλέον συγκλονιστικό εύρημα του ιατροδικαστή είναι το γεγονός πως η δολοφονία του 73χρονου, κατά πάσα πιθανότητα αστέγου της περιοχής, διεπράχθη πριν από περίπου 20 ημέρες και ο δολοφόνος η οι δολοφόνοι του, κρατούσαν το πτώμα όλο αυτό το διάστημα σε κάποιο χώρο και πριν από περίπου 24ωρες αποφάσισαν να το ξεφορτωθούν, πετώντας την σωρό στο κάδο απορριμάτων της οδού Παπαναστασίου!

Το πτώμα του άτυχου ηλικιωμένου βρήκε τα ξημερώματα της Πέμπτης όταν ένας οδοκαθαριστής του Δήμου Δάφνης είδε να εξέχει από τον κάδο ένας υπνόσακος με κάτι περίεργο στο εσωτερικό του. Πλησιάζοντας άρχισε να δυσφορεί από την δυσοσμία, ενώ όταν πια πλησίασε και είδε καλύτερα, διαπίστωσε με τρόμο πως πρόκειται για το πτώμα ενός άνδρα.

Τα σοκαριστικά ευρήματα
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που έφθασαν στο σημείο, διαπίστωσαν πως ο δράστης ή οι δράστες της δολοφονίας, είχαν τυλίξει το πάτωμα του άτυχου ηλικιωμένου σε μια κουβέρτα και στην συνέχεια το είχαν τοποθετήσει στον υπνόσακο τον οποίο είχαν “συσκευάσει” με καλώδιο.
Ο άτυχος άνδρας φορούσε τρία πουλόβερ, ενώ από την μέση και κάτω ήταν ημίγυμνος, καθώς φορούσε μόνο το εσώρουχο του.

Από πληροφορίες που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών, ίσως πρόκειται για άστεγο της περιοχής, ο οποίος έχει εδώ και 20 μέρες να δώσει σημεία ζωής.
Στο μεταξύ σε κοντινή απόσταση από τον κάδο απορριμάτων, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ανακάλυψαν μια πεταμένη ταυτότητα με τα στοιχεία Νικόλαος Δ.... γεννηθείς το 1944 στην Αθήνα και εκτιμάται πως πρόκειται για την ταυτότητα του άτυχου άνδρα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications