Εξοργιστική δήλωση Μουζάλα: «Οι ξενοδόχοι να μην θεωρούν τα ξενοδοχεία, σπίτια τους» (Βίντεο)
Εξοργιστική δήλωση Μουζάλα: «Οι ξενοδόχοι να μην θεωρούν τα ξενοδοχεία, σπίτια τους» (Βίντεο)

Τι λέτε ρε γατάκια ξενοδόχοι;;; Επειδή είναι περιουσία σας και πληρώνετε ένα σκασμό λεφτά για ΕΝΦΙΑ...νομίζετε ότι αν θέλει το αριστερό κράτος δεν σας τα παίρνει για να χώσει μέσα «πρόσφυγες» ;;;

Η αριστερά που ετοιμάζεται να κάνει επίταξη κτιρίων ιδιωτών. Ας τα βλέπουν όσοι τους ψήφισαν για να μην πληρώσουν ΕΝΦΙΑ.

Ο Μουζάλας και ολόκληρος ο θίασος συριζα λέει και πράττει αυτά που πιστεύουν εδώ και πολλά χρόνια. Είναι σταθεροί στις απόψεις και τις ιδέες τους για την διάλυση του Ελληνικού κράτους.Δείτε τι είπε ο «πάνω απ όλα ανθρωπιστής» Μουζάλας που νοιάζεται πάρα πολύ ΜΟΝΟ για τους ταλαίπωρους «μετανάστες»..

Έτσι κι αλλιώς το κόμμα του «έχει λύσει όλα τα προβλήματα» των ιθαγενών.Κανένας δεν πεθαίνει πια από μαγκάλια,σόμπες ή σε παγκάκια από το κρύο.Έτσι δεν είναι κύριε Μουζάλα;;; Δείτε το βίντεο

ΥΓ .. Εξοργίζουν κι άλλο τους Έλληνες. Αφου γκρέμισαν τον τουρισμό στα εν λόγω νησιά, αφού έφαγαν τα εκατομμυριάκια παρέα με τις ΜΚΟ για το «προσφυγικό» , τώρα ψάχνουν μ@λάκες ξενοδόχους για να βάλουν τους «μετανάστες» σε δωμάτια τελείως τζάμπα.

eglimatikotita

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications