Το σχέδιο της ελίτ για παγκόσμια μείωση του πληθυσμού – Ασθένεια «δολοφόνος» δημιουργήθηκε σε εργαστήρια των ΗΠΑ
Το σχέδιο της ελίτ για παγκόσμια μείωση του πληθυσμού – Ασθένεια «δολοφόνος» δημιουργήθηκε σε εργαστήρια των ΗΠΑ

Τα «σκοτεινά μυαλά» της νέας τάξης πραγμάτων που ελέγχουν την νυν κυβέρνηση των ΗΠΑ, φέρεται να κατασκεύασαν σε εργαστήρια μία από τις πιο θανατηφόρες ασθένειες στον κόσμο, η οποία θα «κυκλοφορήσει» σύντομα σκορπίζοντας τον θάνατο σε δισεκατομμύρια πολίτες για να μειώσει τον πληθυσμό του πλανήτη, αναφέρει δημοσίευμα του βρετανικού τύπου.

Η συνωμοσία, αναφέρει ότι και ο ιός Έμπολα «κατασκευάστηκε» από επιστήμονες στις Ηνωμένες Πολιτείες σε μια σκόπιμη προσπάθεια να μειωθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός.

Η θανατηφόρα αυτή ασθένεια εξαπλώθηκε γρήγορα σε μια σειρά από κράτη της δυτικής Αφρικής κατά τα τελευταία χρόνια, σκοτώνοντας χιλιάδες στο αποκορύφωμά της το 2014.

Ένας αριθμός εμπειρογνωμόνων εκτιμούν ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο και ότι θα υπάρξει επανεμφάνιση του ιού με άλλη μορφή σκοτώνοντας εκατομμύρια ανθρώπους.

Πολλοί επιστήμονες θεωρούν ότι η ασθένεια αυτή αποτελούσε μέρος ενός μακροπρόθεσμου σχεδίου να αποδεκατιστεί ο πληθυσμός της Αφρικής.

Ο καθηγητής Φραγκίσκος Μπόυλε , ένας σεβαστός επιστήμονας της βιο-παθολογίας και του διεθνούς δικαίου στο Πανεπιστήμιο του Ιλινόις, έκανε για πρώτη φορά τον εκπληκτικό ισχυρισμό ότι ο ιός Έμπολα προήλθε από επιστήμονες των ΗΠΑ.

Ο ίδιος είχε δηλώσει : «Αυτό που έχουμε να κάνουμε εδώ είναι ένα βιολογικό επίτευγμα που διεξήχθη σε εργαστήρια βιο-πολέμου που έχουν συσταθεί από τις ΗΠΑ στη δυτική ακτή της Αφρικής. Εάν κοιτάξετε ένα χάρτη που υπάρχουν τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), μπορείτε να δείτε πού είναι ακριβώς αυτά τα εργαστήρια και που «κτύπησε» ο ιός αυτός».

Πρόσφατα κρούσματα χολέρας , κίτρινου πυρετού και ο ιού Ζήκα έχουν σαρώσει τον κόσμο.
Τα σενάρια αυτής της βιο-τρομοκρατίας που προέρχονται από την νέα τάξη πραγμάτων αφορούν την αποκαλούμενη «παγκοσμιοποίηση» και την μείωση κατά το ήμισυ του παγκόσμιου πληθυσμού, για να πραγματοποιηθεί τελικά το όνειρό τους για ανοικτά σύνορα και ελεύθερο εμπόριο, κάτι που ισχυρίζονται ότι ο υπερπληθυσμός το αποτρέπει .

Τα σενάρια μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού αναφέρονται συνεχώς εδώ και μεγάλο διάστημα , ενώ η FEMA , ( αμερικανική υπηρεσία εκτάκτων αναγκών ) προετοιμάζεται πυρετωδώς για κάποιο μεγάλο γεγονός εδώ και μεγάλο διάστημα.
Ο πληθυσμός της γης υπερέβη τα έξι δισεκατομμύρια. Το γεγονός αναφέρθηκε χωρίς πανηγυρισμούς και χωρίς έκφραση ανησυχιών και πέρασε σχεδόν απαρατήρητο.
Ίσως αυτό εκφράζει και την αμηχανία του κόσμου για τις συνέπειες της αύξησης του παγκόσμιου πληθυσμού. Οι απόψεις για τις συνέπειες της αύξησης του πληθυσμού διέφεραν και διαφέρουν ακόμη.

Η ουσία όμως είναι ότι κάποιοι «σκοτεινοί αξιωματούχοι» της νέας τάξης απεργάζονται σχέδια για την μείωση του πληθυσμού της γης, διότι πολύ απλά τόσα δις άνθρωποι δεν ελέγχονται σε καμία περίπτωση από οποιαδήποτε σύστημα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications