Συνελήφθη η 49χρονη Βουλγάρα-Ρομά. Σκότωσε και κατέψυξε ναυτικό στην Καλλιθέα
Συνελήφθη η 49χρονη Βουλγάρα-Ρομά. Σκότωσε και κατέψυξε ναυτικό στην Καλλιθέα

Εντοπίστηκε στις 15 Νοεμβρίου στα σύνορα Βουλγαρίας-Ρουμανίας, μαζί με τον 14χρονο γιο της, την στιγμή που προσπαθούσε να διαφύγει στη Ρουμανία. Μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχει εκδοθεί στην Ελλάδα

Η 49χρονη Βουλγάρα-Ρομά Ανέλια Αλεσάντροβα, εντοπίστηκε από τις Αρχές της Βουλγαρίας, που αρχικά την είχαν χάσει από τον τόπο διαφυγής και κατοικίας της στην Βάρνα, στις 15 Νοεμβρίου, στα σύνορα Βουλγαρίας-Ρουμανίας, μαζί με τον 14χρονο γιο της, την στιγμή που προσπαθούσε να διαφύγει εκ νέου, αυτή την φορά στη Ρουμανία.

Στο μεταξύ όμως και καθώς οι συνεργοί της είχαν συλληφθεί από το καλοκαίρι και όλοι τους την υποδείκνυαν ως τον «εγκέφαλο» του στυγερού εγκλήματος, είχε εκδοθεί σε βάρος της ερυθρά αγγελία, δηλαδή διεθνές ένταλμα σύλληψης, με αποτέλεσμα να «χτυπήσει» στο σύστημα των Βουλγάρων και να συλληφθεί.

Η έκδοσή της στις ελληνικές Αρχές αναμένεται τις επόμενες ημέρες, πιθανόν μέχρι τα Χριστούγεννα και το ερώτημα που μένει να απαντηθεί, είναι η τύχη του γιου της, που κανείς δεν ξέρει ακόμα, αν θα καταλήξει σε ίδρυμα της Ελλάδας ή της Βουλγαρίας…

Επίσης, μένει να εντοπιστεί ο 29χρονος Ρουμάνος συνεργός της, καθώς οι τελευταίες του μετακινήσεις είχαν «κλειδώσει» μεταξύ Ρουμανίας και Μάλτας και έτσι θεωρείται εξίσου θέμα χρόνου η σύλληψή του. Δεν αποκλείεται άλλωστε, η απόπειρα διαφυγής της προς τη Ρουμανία να έχει γίνει κατόπιν συνεννόησης με αυτόν.

Η γυναίκα-«αράχνη» πλήρωσε 21.000 ευρώ στους εκτελεστές για να σκοτώσουν τον Κοκκίνη

Ήταν τέτοια η μανία της 49χρονης Ανέλια Αλεσάντροβα για το πρώην σύζυγό της, τον οποίο από την πρώτη ημέρα που γνώρισε, εκμεταλλευόταν και του απομυζούσε την περιουσία, με μοχλό πίεσης το παιδί που του χάρισε, ενώ έφτασε στο σημείο να πληρώσει δολοφόνους, για να τον βγάλουν… από την μέση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον δεύτερο πιο πανούργο ρόλο έπαιξε η 26χρονη επίσης Βουλγάρα φίλη της από τα Κάτω Πατήσια, που συνελήφθη το καλοκαίρι, η οποία δούλευε περιοδικά σε μπαρ και καφετέριες και ειδικά σε κακόφημα μπαρ και έτσι κατάφερε να γνωρίσει πολλούς επαγγελματίες κακοποιούς του υποκόσμου και να την φέρει σε επαφή.

Αφού η Αλεσάντροβα της φανέρωσε την επιθυμία της να δολοφονήσει τον πρώην σύζυγό της, ώστε ανενόχλητη να διαφύγει για την Βουλγαρία με το 14χρονο γιο τους, του οποίου την επιμέλεια είχε κερδίσει εκείνος και μαζί την τεράστια περιουσία του, που είχε καταφέρει πριν μερικά χρόνια να υπεξαιρέσει και δεν επέστρεψε ποτέ, η φίλη της, της είπε ότι είχε τους κατάλληλους ανθρώπους γι αυτή τη δουλειά. Μάλιστα, για τις «υπηρεσίες» της η Αλεσάντροβα της έδωσε 3.000 ευρώ!

Ο Κοκκίνης είχε μπει άθελά του στην τελική πορεία της τραγωδίας σε βάρος του, εξαιτίας του ελέους που έδειξε στη σατανική Βουλγάρα-Ρομά, καθώς όταν μετά την δεύτερη φυγή της με τα χρήματα του τραπεζικού λογαριασμού που ήταν στο όνομα του παιδιού, την έφεραν οι Αρχές πίσω στην Ελλάδα για να δικαστεί, εκείνος μπροστά στο δράμα του παιδιού του, που θα έχανε την μητέρα του και θα πήγαινε φυλακή, έκανε πίσω και μάλιστα την βοήθησε νομικά για να ξεμπλέξει. Εκείνη όμως παραφύλαγε και ανέμενε την κατάλληλη ευκαιρία για το τελειωτικό χτύπημα σε βάρος του αιώνιου ευεργέτη της…

Έτσι λοιπόν, η 26χρονη φίλη της, την έφερε σε επαφή με τρεις Ρουμάνους, που ήταν πρόθυμοι να αναλάβουν την εκτέλεση, έναντι 15.000 ευρώ και η συμφωνία κλείστηκε.

Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς του 2015, ο αδελφικός φίλος του Κοκκίνη τον κάλεσε για φαγητό στο σπίτι του και σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κοκκίνης του είπε πως θα πήγαινε πρώτα από το σπίτι της Αλεσάντροβα, για να πάρει τον γιο του και να πάνε μαζί. Οι ώρες περνούσαν όμως και ο Κοκκίνης δεν εμφανιζόταν… Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί, ότι σε πρότερη συζήτησή του ο Κοκκίνης σε έμπιστο άνθρωπο του περιβάλλοντός του, που τον είχε συμβουλέψει να προσέχει, ότι η πρώην γυναίκα του πιθανόν θα ήθελε και τρίτη φορά να πάρει το παιδί τους και να εξαφανιστεί, φέρεται να είχε απαντήσει: «Μόνο πάνω από το πτώμα μου!»… Ίσως να μην ήξερε ότι στην πραγματικότητα ήταν πολύ κοντά σε αυτό, κατά τραγική ειρωνεία…

Ενώ ο Κοκκίνης ετοιμαζόταν να πάρει να πάρει τον γιο του από το διαμέρισμα της Βουλγάρας, επί της οδού Ευαγγελιστρίας στην Καλλιθέα, εκείνη τον κάλεσε και του είπε να πάει από εκεί να μιλήσουν, γιατί το παιδί δήθεν ήταν πολύ άρρωστο…

Όταν πήγε εκεί και αφού πιθανόν πρώτα του έβαλε ένα ποτό με υπνωτικό, για να καμφθούν οι αντιστάσεις του, τότε οι τρεις Ρουμάνοι που είχαν στήσει καρτέρι μέσα στο σπίτι και είχαν πιθανόν κρυφτεί, τον χτύπησαν ίσως με κάποιο μαγειρικό σκεύος στο κεφάλι και τον άφησαν αναίσθητο. Στη συνέχεια, του τύλιξαν το πρόσωπο με μία πετσέτα, με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία και τον τύλιξαν με σακούλες.

Το επόμενο πρόβλημα της Αλεσάντροβα ήταν πώς θα εξαφάνιζε το πτώμα, χωρίς μάλιστα να τους πάρει κάποιος είδηση στη γειτονιά και έτσι πανούργα όπως είναι, σκέφτηκε αντί να μεταφέρει το πτώμα, να κάνει το διαμέρισμα τάφο του, όμως και πάλι έπρεπε να λύσει το πρόβλημα της μυρωδιάς, που σύντομα θα ερχόταν από την αποσύνθεση, ώστε να έχει αρκετό χρόνο να εξαφανιστεί.

Και πάλι η 26χρονη, της πρότεινε έναν 32χρονο Βούλγαρο, έγκλειστο λίγο καιρό μετά των Φυλακών Νιγρίτας για κλοπές, ο οποίος μπορούσε να την βοηθήσει, για να λυθεί και αυτό το πρόβλημα, έναντι 3.000 ευρώ! Έτσι και έγινε λοιπόν και ήταν εκείνος που αγόρασε τον ψυγειοκαταψύκτη-μπαούλο και της τον πήγε στο διαμέρισμα. Άφησαν τον ψυγειοκαταψύκτη στη μέση του σαλονιού, έβαλαν μέσα το πτώμα του άγρια δολοφονημένου συνταξιούχου ναυτικού και αφού καθάρισε τον χώρο, όσο πιο επιμελώς μπορούσε, πήρε το παιδί της και έφυγαν ξανά για την Βάρνα της Βουλγαρίας.

Η σορός του Κοκκίνη βρέθηκε έναν χρόνο μετά την δήλωση εξαφάνισής του, στα μέσα Ιανουαρίου 2016, από έναν δικαστικό επιμελητή που πήγε να επιδώσει έξωση στην Αλεσάντροβα, μετά από έναν ολόκληρο χρόνο απλήρωτων ενοικίων προς τον ιδιοκτήτη. Ο τελευταίος μάλιστα κάλυπτε ο ίδιος τους επίσης απλήρωτους λογαριασμούς στην ΔΕΗ, με αποτέλεσμα ο ψυγειοκαταψύκτης να έχει συνεχώς ρεύμα και κανείς να μην αντιληφθεί το παραμικρό, μέχρι που ο δικαστικός επιμελητής εισήλθε στο διαμέρισμα…

Συνολικά, η Ανέλια Αλεσάντροβα πλήρωσε για να σκοτώσουν το πρώην άντρα της 21.000 ευρώ από τα 224.000 ευρώ που υπεξαίρεσε από τον ίδιο τον πατέρα του παιδιού της και που ψευδώς είχε επικαλεστεί, ότι αγόρασε σπίτια στην Βουλγαρία στο όνομα του παιδιού τους…

Όλη η δραματική ιστορία ενός μοναχικού ανθρώπου που απλά γύρευε την αγάπη

Πριν περίπου 15 χρόνια και μετά από πολλά χρόνια στα καράβια και μετά από δεκάδες λιμάνια στην καριέρα του, ο ναυτικός τότε Βασίλης Κοκκίνης γνώρισε σε ένα ταξίδι του στην Βάρνα της Βουλγαρίας την 30χρονη τότε Βουλγάρα-Ρομά Ανέλια Αλεσάντροβα. Σύντομα την ερωτεύτηκε, ξεχρέωσε τα χρέη των γονέων της και τους αγόρασε ένα σπίτι, την έφερε μαζί του στην Ελλάδα, την παντρεύτηκε και έκανε όνειρα να αποκτήσει οικογένεια μαζί της.

Η σύζυγός του είχε αποκτήσει και ένα άλλο παιδί από προηγούμενο γάμο της, που σήμερα είναι 30 ετών και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, από την ημέρα που τον γέννησε δεν είχε καμία μα καμία επαφή μαζί του.

Για να μπορέσει το ζευγάρι να αποκτήσει το δικό του παιδί ταλαιπωρήθηκε αρκετά και αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει ακόμα και εξωσωματική γονιμοποίηση. Ο ναυτικός είχε ένα πολύ καλό εισόδημα και μία αξιοσημείωτη ακίνητη περιουσία. Το ζευγάρι μόλις απέκτησε το παιδί, άνοιξε ένα κοινό τραπεζικό λογαριασμό.

Με το μωρό σχεδόν νήπιο τότε, το 2003 και ενώ ο ναυτικός έλειπε σε ταξίδι, η σύζυγός του «τράβηξε» από τον κοινό λογαριασμό τα 45.000 ευρώ που είχε μέσα και εξαφανίστηκε μαζί με τον γιο του ναυτικού στην Κρήτη.

Τότε, ο άτυχος άντρας αναγκάστηκε να στραφεί ακόμα και σε ιδιωτικό ντετέκτιβ, για να μπορέσει να εντοπίσει την γυναίκα και κυρίως το παιδί του, που μετά από πολύμηνες προσπάθειες και νομικές ενέργειες το κατάφερε. Όταν η γυναίκα βρέθηκε και αναγκάστηκε να επιστρέψει μαζί με το παιδί, δεν φανέρωσε ποτέ τι έγιναν αυτά τα 45.000 ευρώ.

Στο μεταξύ ο πατέρας του Κοκκίνη και παππούς του μικρού, άνοιξε έναν τραπεζικό λογαριασμό στο όνομα του εγγονού του με κάτι παραπάνω από 224.000 ευρώ, τα οποία θα είχε δικαίωμα να χρησιμοποιήσει μετά τα 18 του έτη και μέχρι τότε θα παρέμεναν σε ένα κλειστό λογαριασμό στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Έκτοτε το ζευγάρι βρίσκεται σε συχνές νομικές διαμάχες για την επιμέλεια του παιδιού και όχι μόνο. Το 2008 πια, ο Κοκκίνης που αγαπούσε πολύ το μονάκριβο παιδί του, πρότεινε στον δικηγόρο της εν διαστάσει συζύγου του πλέον ο τραπεζικός αυτός λογαριασμός να χρησιμοποιηθεί για την αγορά ενός οικοπέδου στο Λαγονήσι, αξίας 400.000 ευρώ και μάλιστα ο ίδιος ο πατέρας να προσθέσει από την δική του περιουσία τα υπόλοιπα σχεδόν 170.000 ευρώ, με την προϋπόθεση αυτή η αγορά να γίνει αποκλειστικά και μόνο στο όνομα του παιδιού.

Ο δικηγόρος της Βουλγάρας, σύμφωνα με πληροφορίες, είδε και μόνος του ότι ο πατέρας πραγματικά νοιαζόταν για το παιδί του και πρότεινε στην πελάτισσά του, να δεχτεί αυτή την πρόταση, αφού ήταν άκρως συμφέρουσα για τον γιο τους. Εκείνη όμως αντέδρασε κάθετα αρνητικά σε αυτή την πρόταση και μάλιστα απέλυσε τον δικηγόρο της. Δεν περιορίστηκε σε αυτή την ενέργεια μόνο όμως, αφού έφτασε στο σημείο να μεταβεί έξω από το σπίτι του πρώην δικηγόρου της και να φωνάζει πως ήταν …«πουλημένος».

Η δεύτερη φυγή της γυναίκας στην Βουλγαρία μαζί με το παιδί και τα 224.000 ευρώ!

Εκείνη την εποχή, η Βουλγάρα-Ρομά και εν διαστάσει σύζυγος του Κοκκίνη, βλέπει ότι αρχίζει να χάνει σε νομικό επίπεδο όλες τις προσπάθειες να κρατήσει το παιδί εκείνη και άρα να έχει από κοντά μόνο εκείνη τα …224.000 ευρώ!

Τότε η Αλεσάντροβα βάζει μπροστά ένα παρακινδυνευμένο σχέδιο, όμως είχε για σύμμαχό της την απίστευτη ανικανότητα των υπαλλήλων ενός υποκαταστήματος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου… Με ένα πλαστογραφημένο χαρτί, μία υπεύθυνη δήλωση που δεν έφερε καν το γνήσιο της υπογραφής, εμφάνισε μία ημέρα στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ένα δήθεν πληρεξούσιο και «σήκωσε» μέχρι τελευταίου λεπτού τα 224.000 ευρώ.

Στη συνέχεια και προφανώς με την βοήθεια τρίτων, αφού δεν είχε την επιμέλεια του τέκνου για να μπορέσει να περάσει νόμιμα μαζί της τα σύνορα της χώρας το παιδί, το έβαλε μέσα σε μία χαρτόκουτα με λαχανικά, μαζί με το υπόλοιπο εμπόρευμα ενός φορτηγού και έτσι πέρασε μαζί με το παιδί της τα σύνορα για την χώρα της, με τελικό προορισμό την Βάρνα της Βουλγαρίας.

Απαρηγόρητος ο συνταξιούχος πλέον ναυτικός προσλαμβάνει και πάλι ιδιωτικό ντετέκτιβ για να βρει τη γυναίκα και κυρίως το παιδί του, αφού και οι δύο ήταν άφαντοι. Στο μεταξύ, η εν διαστάσει σύζυγος του ναυτικού, εκμεταλλεύτηκε το χρονικό αυτό διάστημα για να προσπαθήσει να βγάλει δικαστικές αποφάσεις στην Βουλγαρία υπέρ της και να πάρει την επιμέλεια του παιδιού της, όμως δεν το κατάφερε γιατί την είχε προλάβει ήδη ο Κοκκίνης, ενώ στο μεταξύ εκκρεμούσε δίωξη σε βάρος της για αρπαγή ανηλίκου, πλαστογραφία, υπεξαίρεση κλπ.

Τελικά και μετά από έναν χρόνο ο ντετέκτιβ εντοπίζει την Βουλγάρα και τον γιο τους και έτσι περίπου το 2010 πλέον, η Αλεσάντροβα αναγκάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα με τον μικρό τους γιο, τον οποίο όμως είχε δηλητηριάσει με άσχημες ιδέες για τον πατέρα του σε τέτοιο βαθμό που τον είχε πείσει, παρά τις προσπάθειες που έκανε εκείνος από αγάπη για το παιδί του και για το καλό του. Προσπάθειες και δικαστικούς αγώνες που του κόστισαν σχεδόν όλη του την περιουσία…

Ο Κοκκίνης σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ήταν ένας άνθρωπος που εύκολα λύγιζε όμως μπροστά στη θέα της εν διαστάσει συζύγου του και ακόμα πιο εύκολα στην ιδέα να είναι ευτυχισμένο το παιδί του και να έχει μαζί του την μητέρα του. Έτσι λοιπόν και ενώ εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για βαρύτατα κακουργήματα σε βάρος της Βουλγάρας, όταν έφτασε στην Αθήνα την στήριξε όσο πιο ένθερμα μπορούσε για να μην μείνει ο γιος του χωρίς την μητέρα του και τελικά το κατάφερε.

Η Αλεσάντροβα ήταν πανούργα και κατάλαβε πως ήταν προς το συμφέρον της να μην αποξενώσει εντελώς τον γιο από τον πατέρα του, αλλά και να πετύχει μέσω της συχνής επαφής μαζί του, να τον στρέφει εναντίον του και να τον έχει μαζί της.

Ο Κοκκίνης κατοικούσε στο δικό του σπίτι στην Καλλιθέα επί της οδού Αριστοτέλους και η Αλεσάντροβα νοίκιασε ένα διαμέρισμα εκείνη την εποχή επί της οδού Ευαγγελιστρίας 37, εκεί που βρέθηκε νεκρός ο Κοκκίνης.

Σύντομα, βγαίνει και το διαζύγιο ανάμεσα στο ζευγάρι, όμως ο Κοκκίνης μαλακώνει πολύ την στάση του έναντι της πρώην συζύγου του για το καλό του παιδιού του και της επιτρέπει να έχει όλο και πιο στενή επαφή μαζί του, να τον βλέπει και να τον παίρνει μαζί της στο διαμέρισμά της. Και αυτή την στάση την τήρησε παρότι εκείνη για να καταφέρει να πάρει την επιμέλεια, είχε φτάσει στο σημείο να κατηγορεί στις Αρχές τον άντρα της ως μέθυσο και βίαιο άνθρωπο και με …ακόμα χειρότερες κατηγορίες που όλες κατέπεσαν.

Η πρόθεση της Αλεσάντροβα όμως να βρει ευκαιρία να φύγει και πάλι πίσω στην Βουλγαρία με τον 14χρονο πλέον γιο της και την περιουσία που είχε καταφέρει να καρπωθεί με δόλιους τρόπους και ποτέ μα ποτέ να επιστρέψει πίσω ως όφειλε, φαίνεται δεν έφυγε ποτέ από το μυαλό της.

Αξίζει να σημειωθεί άλλωστε, ότι και τα 224.000 ευρώ που όφειλε να επιστρέψει, είχε ισχυριστεί τότε ότι τα δαπάνησε σε αγορές ακινήτων στην Βουλγαρία, δήθεν στο όνομα του γιου της, για τα οποία ποτέ όμως δεν εμφάνισε τα αντίστοιχα έγγραφα.

Πλέον, η τελευταία πράξη του δράματος θα δοθεί ενώπιον της ελληνικής Δικαιοσύνης για ένα από τα πλέον πολύκροτα και ειδεχθή εγκλήματα που έγιναν ποτέ στη χώρα μας, όμως στο τέλος θύμα θα είναι και πάλι ο καρπός αυτής της σχέσης, που δηλητηριάστηκε η ψυχή του με ψέματα από την ίδια του τη μάνα για τον πατέρα του και που από την ημέρα που γεννήθηκε έως και σήμερα βιώνει μόνη τη φυγή…

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications