Κονγκολέζοι και Τζαμαϊκανοί η νέα «φουρνιά» των «μεταναστών»!   που πνίγουν τα νησιά του Αιγαίου!
Κονγκολέζοι και Τζαμαϊκανοί η νέα «φουρνιά» των «μεταναστών»!   που πνίγουν τα νησιά του Αιγαίου!

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑ… ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ!

Μόνο ένας στους δέκα από τα συνολικά 124 παράνομα εισερχόμενα άτομα που έφτασαν στην Λέσβο το τελευταίο τριήμερο και πρόλαβαν να καταγραφούν, είναι πρόσφυγες από χώρες όπου μαίνονται πολεμικές συγκρούσεις (Συρία, Ιράκ, Αφγανιστάν) ενώ αντίθετα πλέον μπαίνουν σωρηδόν παράνομοι μετανάστες μέχρι και από τη… Τζαμάικα!

Σύμφωνα με πληροφορίες των ελληνικών υπηρεσιών ασφαλείας έχουν συγκεντρωθεί κάπου 40.000 άτομα από την Αφρική στα τουρκικά παράλια και ετοιμάζονται να περάσουν στην Ελλάδα το επόμενο χρονικό διάστημα.

Επίτηδες οι Τούρκοι δεν αφήνουν να περάσουν Σύροι, Ιρακινοί και Αφγανοί για να μην φανεί ότι παραβιάζουν την συμφωνία με την ΕΕ, αλλά από τους άλλους βγάζουν «εξτραδάκι»…

Συγκεκριμένα ανάμεσα στους 124 καταγεγραμμένους παράνομους μετανάστες – σε σύνολο 184 που έφτασαν στο νησί του ανατολικού Αιγαίου τις τελευταίες τρεις ημέρες – έφτασαν:
– 54 από τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό

– 7 από την Αιθιοπία
– 3 από την Αλγερία
– 3 από τη Γκάνα
– 3 από τη Γουινέα
– 3 από το Μάλι
– 12 από το Καμερούν
– 2 από το Μπαγκλαντές
– 4 από τη Σιέρα Λεόνε
– 5 από την Αγκόλα
– 9 από την Ερυθραία.
– 1 από Νιγηρία, Σουδάν, Ακτή Ελεφαντοστού, Γκάμπια, Τζαμάικα και Τουρκία. Ο τελευταίος ζήτησε και πολιτικό άσυλο δηλώνοντας αντίπαλος του καθεστώτος Ερντογάν.

Αντίθετα πρόσφυγες από χώρες που έχουν πόλεμο είναι μόνο δέκα Ιρακινοί, δύο Σύροι και ένας Αφγανός
Σημειώνεται ότι οι τελευταίοι 60 πέρασαν στη Λέσβο στις 6 το απόγευμα της Κυριακής και φιλοξενήθηκαν όλη τη νύχτα στον πρόχειρο καταυλισμό της Σκάλας Συκαμνιάς αφού η υπηρεσία πρώτης υποδοχής στο κέντρο καταγραφής της Μόριας δεν μπορούσε να τους παραλάβει και να τους καταγράψει λόγω παρέλευσης του ωραρίου εργασίας των υπαλλήλων.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications