Οικογενειακή τραγωδία! 56χρονος σκότωσε την κόρη του και αυτοκτόνησε!
Οικογενειακή τραγωδία! 56χρονος σκότωσε την κόρη του και αυτοκτόνησε!

Άφησε ένα ανησυχητικό μήνυμα στη σύζυγό του. Λίγη ώρα αργότερα σκότωσε την κόρη του και αυτοκτόνησε.Η μακάβρια ανακάλυψη έγινε στη Χεβρώνα από γείτονα της οικογένειας που βρήκε τον 56χρονο πρώην πάστορα Daniel Randall μέσα στα αίματα στο σαλόνι. Είχε μόλις ολοκληρώσει ένα πρόγραμμα 90 ημερών για βίαιους αλκοολικούς. Εκτιμάται ότι έφυγε από το Liberty Bay Recovery Centre στο Πόρτλαντ γύρω στις 10 το πρωί την Τρίτη.

Αφού αγόρασε ένα κυνηγετικό όπλο, οδήγησε μέχρι το σπίτι στη Χεβρώνα, περίπου 60 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Πόρτλαντ. Όταν έφτασαν στο σημείο οι αρχές μετά από τηλεφώνημα γείτονα βρήκαν την 27χρονη κόρη του Claire νεκρή με πολλαπλά τραύματα στο μπάνιο του σπιτιού.

Ο 56χρονος είχε αποξενωθεί από την οικογένειά του και δεν είχε κλειδιά για το σπίτι. Πρέπει να μπήκε μέσα από το γκαράζ στο σπίτι όπου σκότωσε την κόρη του και αυτοκτόνησε. Στα 5 δωμάτια του σπιτιού είχε κάνει γράψει διάφορα μηνύματα με σπρέι.

«Ανίτα, εσύ φταις για όλα» έγραφε σε ένα από τα μηνύματά του. Ήταν μήνυμα στη γυναίκα του που είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου. Η Anita Randall ρώτησε τη γειτόνισσα Carroll Daggett να πάει σπίτι γιατί δεν απαντούσε στο τηλέφωνο η κόρη της. Ήταν τότε που ανακάλυψε το πτώμα του 56χρονου στην μπροστινή βεράντα.

Η Carroll Daggett περιέγραψε τον 56χρονο ως πολύ ευχάριστο άνθρωπο και οικογενειάρχη που έδειχνε όμως σημάδια στρες και προσπαθούσε να κρατήσει οπτική επαφή. Η Claire Randall είχε πάρει μπάτσελορ στη μουσική, ήταν τραγουδίστρια στην μπάντα Trot Fox, παθιασμένη με την πρόληψη κατά της ενδοοικογενειακής βίας και διευθύντρια εκπαίδευσης σε εταιρεία λογισμικού.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications