Ο Γερμανός γιος ναζι  Schwarzenegger: Όταν με βλέπω στον καθρέφτη, κάνω εμετό
Ο Γερμανός γιος ναζι  Schwarzenegger: Όταν με βλέπω στον καθρέφτη, κάνω εμετό

Έβγαλε εκατομμύρια χάρη στο πολύ γυμνασμένο σώμα του αλλά και την εμμονή του με το bodybuilding. Φαίνεται όμως ότι ο Arnold Schwarzenegger ποτέ δεν ήταν ικανοποιημένος με το σώμα και την εξωτερική του εμφάνιση και είχε ανασφάλειες.

Ο 69χρονος σήμερα ηθοποιός είπε σε συνέντευξή του: «Όταν με κοιτάζω στο καθρέφτη, κάνω εμετό (με αυτό που βλέπω)».

Και συνέχισε: «Ήμουν πάντα πολύ αυστηρός με τον εαυτό μου ακόμα και όταν βρισκόμουν στα καλύτερά μου από άποψη φυσικής κατάστασης. Όταν κέρδισα τον τίτλο του Mr. Olympia και κοιτάχτηκα στον καθρέφτη είπα στον εαυτό μου: Είναι δυνατόν να κέρδισε αυτό το πράμα;».

Μπορεί ο διάσημος ηθοποιός να μην είναι ικανοποιημένος από την εικόνα του αλλά δεν έχει κανένα πρόβλημα με την ηλικία του. Σύμφωνα με τη Sun, μπορεί να αγγίζει τα 70 αλλά, όπως λέει ο ίδιος, κάνει τον ίδιο τρόπο ζωής που έκανε 20 χρόνια πριν
ΥΓ τωρα θα πονέσει και θα τσούξει πολλούς νεοέλληνες ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ αυτα που θα πούμε: Αυτοί ηταν οι τελευταίοι γνήσιοι Γερμανοί Δωριείς ιδιοι με τους αρχαίους Έλληνες ειδικά Σπαρτιάτες,μετα το 1945 το χάος,ομαδικές γενοκτονίες μπαστάρδεμα να γεμίσει και η γερμάνια αριστεροκομμουνιστες,και έχεις αμόρφωτους να μου λενε για μερικά μορφώματα της κομμουνιστικης φυλής και οχι ελληνικής που σκότωσαν δίκαιος στα Καλάβρυτα! ηλίθιοι; οχι άπλα μη Έλληνες !
ΔΕΝ ΝΟΗΤΈ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ! ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΊ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ (ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΔΕΛΦΕΣ, ΚΚΕ ΚΤΛ ) ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΒΑΤΑ! αλλιως να μου εξηγήσει κάποιος ελληνάρας "έξυπνος" πως γίνεται να μην μπορεί να βρει αυτός, αυτα που βρήκα εγω, και πως μπορεί κάποιος να ειναι δογματικός αριστερός κομμουνιστης, όταν αποδεδειγμένα (σχετικές φώτο στο ίντερνετ, αλλα και απο τους ίδιους που τα έκαναν), οι κομμουνιστες κατάσφαζαν σε όλη την χώρα σαν τέρατα, απο γνησιους Έλληνες έως πόντιους και μικρά παιδιά! 1940 -1950, με αποκορύφωμα το παιδομάζωμα! και έπαιρναν διαταγες απο Άγγλους και Εβραίους οπως γίνεται με την ISIS στην ΣΥΡΙΑ, πιστεύουν κάποιοι οτι άπλα μια ηλίθια ιδεολογία που ειναι και εβραϊκή τους κανει ετσι?? οχι φυσικά!
.

Ο Αυστριακός (απο εκεί ηταν και ο Χίτλερ!)που έκανε το bodybuilding γνωστό σε κάθε γωνιά του πλανήτη, γεννήθηκε στις 30 Ιουλίου του 1947, από πατέρα Ναζιστή . Κατά την διάρκεια της καριέρας του σαν αθλητής, ηθοποιός και πολιτικός, είχε πάντοτε τα εχθρικά media να βάλουν εναντίον του και να τον περιλούζουν με χαρακτηρισμούς όπως ατάλαντος, άσχημος και ναζιστής..ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ.....ΥΓ 2 Οι προγονοί των εβραιων και των κομμουνιστών στο βίντεο πριν προσαρμοστούν σε ανθρωπινό σώμα! για όσους μπορουν να το καταλάβουν ! ΥΓ 3 στη Ελλαδα θα τα του εκαναν τα ίδια και χειρότερα, βλέπε τι κανουν στην Χ.Α και τι λένε οι προβληματικοί και διανοητικά ανάπηροι αριστεροκομμουνιστες , για αυτούς που γυμνάζονται της Χ.Α, πίσω απο έγκυρες ιστοσελίδες πλυσης εγκεφάλου! άσε που δεν θα είχε κανένα μέλλον στην κομμουνιστοκρατουμενη Ελλάδα! 100 χρονιά εβραϊκό ΚΚΕ !

Post A Comment:

1 comment

mazabillείπε...

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ.ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΧΙΤΛΕΡ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΜΟ.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications