Τέταρτο Μνημόνιο με νέους φόρους 4,2 δισ. ευρώ ζητούν οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ! ίδιους με του Σύριζα ΚΚΕ!
Τέταρτο Μνημόνιο με νέους φόρους 4,2 δισ. ευρώ ζητούν οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ! ίδιους με του Σύριζα ΚΚΕ!

Νέο Αίμα και νέα μέτρα ζητούν από τους Έλληνες

Τη νομοθέτηση από τώρα νέων μέτρων ύψους 4,2 δισ. ευρώ για μετά το 2018 ή την πολιτική συμφωνία για ένα τέτοιο πακέτο παρεμβάσεων ζητεί το εβραϊκό ΔΝΤ, με την Αθήνα να αρνείται και να αφήνει ανοικτό ακόμα και το ενδεχόμενο και πολιτικών εξελίξεων εάν οι δανειστές της χώρας επιμείνουν.

Σύμφωνα με κυβερνητικό παράγοντα, εφόσον δεν μειωθούν οι στόχοι για το πρωτογενές πλεόνασμα μετά το 2018 (κάτι που θεωρεί πολύ δύσκολο να συμβεί για τουλάχιστον τα έτη 2019-2020) και εφόσον δεν υπάρξει γενναία ρύθμιση του ελληνικού χρέους, το Ταμείο θέλει από τώρα νέα μέτρα ύψους 4,2 δισ., τα οποία θα πρέπει να προέλθουν από τη μείωση του αφορολόγητου ορίου στα 5.000-6.000 ευρώ και την περικοπή συντάξεων.

«Καμία κυβέρνηση δεν θα δεχόταν τέτοιο πακέτο» δήλωσε και πρόσθεσε πως θα ήταν αντιδημοκρατικό να συμφωνηθούν από τώρα νέα μέτρα για το 2019, δεδομένου ότι πρόκειται για έτος εκλογών και δεν μπορεί να δεσμεύσει η σημερινή κυβέρνηση την επόμενη.

Υπό το πρίσμα αυτό, στην κυβέρνηση αναμένουν ότι οι εκπρόσωποι των θεσμών(?) θα επιστρέψουν στην Αθήνα στα μέσα του μήνα και θα επέλθει συνολική συμφωνία (για αξιολόγηση, χρέος, ρόλο ΔΝΤ) πριν από τα Χριστούγεννα σε πολιτικό επίπεδο, παραπέμποντας ορισμένα θέματα για τον Ιανουάριο. Παράλληλα, κυβερνητικός αξιωματούχος ανέφερε ότι είναι κοινά αποδεκτό πως απώτερος στόχος όλων είναι η ένταξη της Ελλάδας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ, που θα μπορούσε να συμβεί τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο.

Καλή η πατέντα να βαζουν την ηλίθια εβραιοπολωνεζα Μέρκελ, που δεν ξέρει καν που πέφτει η Ελλαδα στο χάρτη! άπλα εκτελεί εντολες! και λοιπά χρήσιμα κομμουνιστικα μορφώματα σε όλη την εβραιοκρατουμενη Ευρώπη οτι τάχα αυτοι επιβάλουν τα μετρά! ο μέσος ελληναρας θνητός νομίζει οτι οι "κακοί" "ναζι" επιβάλουν μετρά!! δεν διαθέτουν καν στοιχειώδης λογική! αν ηταν ναζι ρε ηλίθιοι προβατα νεοελληνες, θα γινόταν όλη αυτη η εισβολή στην Γερμανία απο ορδες λαθρο; τοτε γιατι έγινε ο εβραϊκός δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος ? κάθονται και διαβάζουν σαν γίδια ενα σορό κομμουνιστες πίσω απο "έγκυρες¨" ιστοσελίδες που κανουν τάχα και αναλύσεις, διαπραγματεύσεις και τους κανουν τα μυαλά σαλάτα, μανούλες σε αυτα οι κομμουνιστες,όταν σε όλη την Ευρώπη κυριαρχούν αριστεροι με Εβραίους ! ιδιοι με αυτούς στην Ελλάδα! μαγική συνταγή:«Διαίρει και βασίλευε».

Εντωμεταξύ ο μόνος που δεν φταιει και τον βρίζουν όλοι, ειναι ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποιος εκτός που τον άφησαν ανάπηρο, για να εκτελεί εντολές τους,και ποιος ξέρει τι άλλο του κανουν ,πχ να σκοτώσουν τα παιδιά του γνωστη τακτική για κάνεις οτι σου λένε, ειναι ο μόνος που είχε πει δημοσια το αυτονόητο: η Γερμανία ειναι μία χώρα υπό Αμερικανική κατοχή απο 1945!.Δεν υπάρχει χώρα.. κράτος Γερμανία.Μυστική συνθήκη υποταγής της 21ης Μαΐου 1949..

«Έλαβα μια αξιοθρήνητη αναφορά για την κατάσταση στην Ελλάδα. Εκεί η πείνα έχει καταστεί ενδημική νόσος. Στους δρόμους της Αθήνας οι άνθρωποι πεθαίνουν κατά χιλιάδες από εξάντληση. Όλα αποτελούν συνέπεια τού βάναυσου βρετανικού αποκλεισμού και μάλιστα εναντίον ενός λαού, που επιπόλαια θέλησε να βγάλει για λογαριασμό των άγγλων τα κάστανα από τη φωτιά. Αυτό είναι το ευχαριστώ τού Λονδίνου». (Γιόζεφ Γκαίμπελς, Ημερολόγιο 30-1-1942). θα δείτε πολλά ακομα, γιατι μαζί με τους ναζι έχασε και όλη η Ευρώπη!ναζι οπως τους λέτε όλοι, ενώ οι ιδιοι δεν το ανέφεραν πότε ετσι, αλλα εθνικοσοσιαλιστές, αλλα ακόμα και ετσι :εθνικός ιταλικά- nazionale, δλδ όταν τα αναπηρα με γενετικό μίασμα στον εγκέφαλο, οι κομμουνιστες φωνάζουν κάτω οι ναζι εννοούν κάτω οι εθνικιστές? η εγω ειμαι ηλίθιος? οι ιδιοι δεν φωνάζουν ανοιχτά σύνορα; η ακομα χειρότερα όλος ο κομμουνισμός αριστερισμός δεν λεει οτι δεν υπάρχουν σύνορα; η δεν ξερουν την ηλίθια εβραϊκή ιδεολογία τους; .ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications