Γερμανία: Συνέλαβαν Μαροκινό τζιχαντιστή -Υπεύθυνος για τα κρησφύγετα σε Ελλάδα και Τουρκία
Γερμανία: Συνέλαβαν Μαροκινό τζιχαντιστή -Υπεύθυνος για τα κρησφύγετα σε Ελλάδα και Τουρκία

Οι γερμανικές αρχές συνέλαβαν έναν 24χρονο Μαροκινό, ως ύποπτο για μέλος του Ισλαμικού Κράτους, ο οποίος είχε δράση και στην Ελλάδα.

Πρόκειται για τον Ρεντουάν Σ., όπως κατονόμασαν οι εισαγγελικές αρχές τον άνδρα σύμφωνα με το Associated Press, ο οποίος ήταν μέλος του δικτύου του Αμπντελαμίντ Αμπαούντ.

Ο τελευταίος θεωρείται ότι ήταν ο άνθρωπος που σχεδίασε το αιματοκύλισμα του Παρισιού, στις 13 Νοεμβρίου του 2015.

Σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές, ο 24χρονος Μαροκινός ήταν υπεύθυνος για τα κρησφύγετα του ISIS στην Ελλάδα και την Τουρκία, από τον Οκτώβριο του 2014 έως τις αρχές του 2015, ενώ σχεδιάζονταν οι επιθέσεις στο Παρίσι.

Ακόμη, οι αρχές πιστεύουν ότι ο Μαροκινός είχε ενημερωθεί από τον Αμπαούντ για τα σχέδια επίθεσης που έγινε στο Βερνιέ, στο Βέλγιο,στις 15 Ιανουαρίου 2015. Ο 24χρονος παρέμεινε σε επαφή με την ομάδα αφότου μπήκε στη Γερμανία, τον Μάιο του 2015.Να σημειωθεί η αναφορά σε «κρησφύγετα του ISIS στην Ελλάδα», που αναφέρουν τα διεθνή πρακτορεία επικαλούμενα τις γερμανικές Αρχές μαντέψτε που ειναι! Εξάρχεια παρέα με τα αλλα ντόπια χρήσιμα βιολογικά κτηνώδη ρομπότ η ISIS ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ: ΑΝΤΑΡΣΥΑ- ΚΚΕ, .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications