Καμμένος: Οι Τούρκοι είναι διαλυμένοι, έχουμε στελθ υποβρύχια και την απόλυτη κυριαρχία (βίντεο)
Καμμένος: Οι Τούρκοι είναι διαλυμένοι, έχουμε στελθ υποβρύχια και την απόλυτη κυριαρχία (βίντεο)

«Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις είναι διαλυμένες. Οι συνεχείς ήττες στη Συρία, η εμπλοκή δυνάμεων μαζί με τους τζιχαντιστές του ISIS στην περιοχή της Συρίας κατά των δυνάμεων του Άσαντ αλλά και των Κούρδων, η απόφαση της Διεθνούς Κοινότητας για την ίδρυση του κουρδικού κράτους, τους έχει φέρει σε δύσκολη θέση», δήλωσε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στον Real FM και στον Γιώργο Τράγκα την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου.

«Δεν μπορούν να σηκώσουν ούτε τα αεροπλάνα τους», συνέχισε ο υπουργός Άμυνας και εξήγησε: «Το 60% των πιλότων τους έχει αποστρατευθεί ως πραξικοπηματίες. Αυτή τη στιγμή πετάνε τα αεροπλάνα στα όρια του προσωπικού, με πιτσιρικάδες, οι οποίοι φαίνεται ότι μόλις αναχαιτίζονται φοβούνται… (…) Έχουμε το Πολεμικό Ναυτικό μας, το οποίο με την ισχύ των υποβρυχίων -που δεν ανιχνεύονται, είναι στελθ τα υποβρύχιά μας- έχει μια υπεροπλία».

«Κι άρματα δικά τους που ήτανε στον Έβρο έχουν κατέβει αυτή τη στιγμή κάτω στη νοτιοανατολική Τουρκία. Θέλω να σας πω δε ότι το ηθικό των ενόπλων δυνάμεων στην Τουρκία είναι διαλυμένο. Οι μισοί κατηγορούνται ως συνεργάτες του Γκιουλέν και αποστρατεύονται. 420 ζήτησαν άσυλο στο Βέλγιο από τους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς που υπηρετούσαν στο ΝΑΤΟ. Αυτό είναι χαρακτηριστικό του πανικού…».

Ο Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε ακόμα στη στενή συμμαχία της Ελλάδας με το Ισραήλ, στη νέες γεωπολιτικές συμμαχίες στην περιοχή μας και τόνισε την απόλυτη κυριαρχία του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού στη Μεσόγειο. Ακούστε το ηχητικό:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications