Οι εξωγήινοι εχουν σχέδιο κατάληψης της Γης το 2029 ;
Οι εξωγήινοι εχουν σχέδιο κατάληψης της Γης το 2029 ;

ο Phil Schneider ήταν ο πρώτος που είπε κατι τέτοιο πριν το θάνατό του,και αλλα σχετικά με τους εξωγήινους, ενώ εργαζόταν για την κυβέρνηση των ΗΠΑ με υψηλού επιπέδου διαβάθμιση ασφαλείας .

Ο Schneider βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του το 1996. Αν και επίσημα έγινε λόγος για αυτοκτονία, ορισμένοι πιστεύουν ότι δολοφονήθηκε(τον σκότωσε η cia).Δεν μπορεί να πει κάνεις οτι δεν ήξερε τι έλεγε αυτο το άτομο, ειναι ενα απο τα πιο αξιόπιστα στο χώρο.

Ο Schneider είπε σε μια διάλεξη στο 1995 οτι το 1954, ο τότε Πρόεδρος Dwight Eisenhower έκανε μια συμφωνία με τρία είδη εξωγήινων, με αντάλλαγμα εξωγήινη τεχνολογία. Ο Αϊζενχάουερ φέρεται να έδωσε σε εξωγήινους άδεια, να απαγάγουν μερικά βοοειδή και έναν περιορισμένο αριθμό ανθρώπων.

Για δεκαετίες ζώα έχουν βρεθεί ανεξήγητα ακρωτηριασμένα σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Περισσότερες από 10.000 επιθέσεις έχουν καταγραφεί σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με ρεπορτάζ τηλεόρασης στο κανάλι KLAS-TV του Λας Βέγκας. Μερικοί λένε ότι αυτοί οι ακρωτηριασμοί γίνονται από σατανιστές. Μερικοί λένε ότι είναι απο αρπακτικά ζώα, αν και στα ζώα αυτά έχει βρεθεί, οτι έχει γίνει αφαίρεση οργάνων με ακριβή τρόπο. Μερικοί λένε ότι είναι εξωγήινους.

Όσο για τα ανθρώπινα θύματα απαγωγής; ο Schneider είχε πει, ότι πολλοί από τους χιλιάδες ανθρώπους που εχουν εξαφανιστεί σε όλο τον κόσμο μπορεί να έχουν απαχθεί από εξωγήινους. Είπε επίσης ότι υπάρχουν εννέα ηδη εξωγήινων που βλέπουν τον άνθρωπο σαν "μια τσάντα με τρόφιμα"!©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Είπαμε μην ασχολείστε με τον κάθε έναν και μ΄αυτά που ξεφουρνιζει.
Και γιατί να περιμένουν το 2029 δηλαδή και να μην μας καταλάβουν τώρα? Βαριούνται τώρα?
Πάντως το ΔΝΤ μας έχει χρεώσει για 60 χρόνια. Τους έχει γράψει κανονικά τους εξωγήινους.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications