8 Δεκ 2016

Οι εξωγήινοι εχουν σχέδιο κατάληψης της Γης το 2029 ;

Οι εξωγήινοι εχουν σχέδιο κατάληψης της Γης το 2029 ;

ο Phil Schneider ήταν ο πρώτος που είπε κατι τέτοιο πριν το θάνατό του,και αλλα σχετικά με τους εξωγήινους, ενώ εργαζόταν για την κυβέρνηση των ΗΠΑ με υψηλού επιπέδου διαβάθμιση ασφαλείας .

Ο Schneider βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του το 1996. Αν και επίσημα έγινε λόγος για αυτοκτονία, ορισμένοι πιστεύουν ότι δολοφονήθηκε(τον σκότωσε η cia).Δεν μπορεί να πει κάνεις οτι δεν ήξερε τι έλεγε αυτο το άτομο, ειναι ενα απο τα πιο αξιόπιστα στο χώρο.

Ο Schneider είπε σε μια διάλεξη στο 1995 οτι το 1954, ο τότε Πρόεδρος Dwight Eisenhower έκανε μια συμφωνία με τρία είδη εξωγήινων, με αντάλλαγμα εξωγήινη τεχνολογία. Ο Αϊζενχάουερ φέρεται να έδωσε σε εξωγήινους άδεια, να απαγάγουν μερικά βοοειδή και έναν περιορισμένο αριθμό ανθρώπων.

Για δεκαετίες ζώα έχουν βρεθεί ανεξήγητα ακρωτηριασμένα σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Περισσότερες από 10.000 επιθέσεις έχουν καταγραφεί σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με ρεπορτάζ τηλεόρασης στο κανάλι KLAS-TV του Λας Βέγκας. Μερικοί λένε ότι αυτοί οι ακρωτηριασμοί γίνονται από σατανιστές. Μερικοί λένε ότι είναι απο αρπακτικά ζώα, αν και στα ζώα αυτά έχει βρεθεί, οτι έχει γίνει αφαίρεση οργάνων με ακριβή τρόπο. Μερικοί λένε ότι είναι εξωγήινους.

Όσο για τα ανθρώπινα θύματα απαγωγής; ο Schneider είχε πει, ότι πολλοί από τους χιλιάδες ανθρώπους που εχουν εξαφανιστεί σε όλο τον κόσμο μπορεί να έχουν απαχθεί από εξωγήινους. Είπε επίσης ότι υπάρχουν εννέα ηδη εξωγήινων που βλέπουν τον άνθρωπο σαν "μια τσάντα με τρόφιμα"!©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Οι εξωγήινοι εχουν σχέδιο κατάληψης της Γης το 2029 ;
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

Είπαμε μην ασχολείστε με τον κάθε έναν και μ΄αυτά που ξεφουρνιζει.
Και γιατί να περιμένουν το 2029 δηλαδή και να μην μας καταλάβουν τώρα? Βαριούνται τώρα?
Πάντως το ΔΝΤ μας έχει χρεώσει για 60 χρόνια. Τους έχει γράψει κανονικά τους εξωγήινους.

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats