Η λογίστρια που πέθανε στο υπόγειο του «Everest» ετοίμαζε πάρτι έκπληξη στην κόρη της
Η λογίστρια που πέθανε στο υπόγειο του «Everest» ετοίμαζε πάρτι έκπληξη στην κόρη της

Η Βασιλική Παραστατίδου, μητέρα δύο παιδιών, δεν είχε την τύχη του και άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο υπόγειο του καταστήματος «Everest» την ημέρα των γενεθλίων της μεγαλύτερης κόρης της.

Στις στάχτες και στα αποκαΐδια αναζητούν τα αίτια της τραγωδίας στην Πλατεία Βικτωρίας.Η διαρροή φρέον ψυγείων πιθανή αιτία της έκρηξης

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ πιθανή αιτία της φονικής έκρηξης στο υπόγειο του καταστήματος «Everest» στην πλατεία Βικτωρίας,να είναι η διαρροή φρέον από κάποιο ψυγείο, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό λιγο πριν από το μακελειό, ένας ψυκτικός έκανε εργασίες στους ψυκτικούς θαλάμους με τη χρήση φλόγιστρου με αποτέλεσμα πριν από την έκρηξη να προηγηθεί φωτιά που προκάλεσε εγκαύματα και στον ίδιο.

Ο τεχνικός τα κατάφερε, δυστυχώς όμως η Βασιλική Παραστατίδου, μητέρα δύο παιδιών, δεν είχε την τύχη του και άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο υπόγειο του καταστήματος την ημέρα των γενεθλίων της μεγαλύτερης κόρης της.Τρεις ακόμα άνθρωποι νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθήνας και στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Όλοι λύγισαν μόλις εντόπισαν νεκρή την άτυχη μητέρα, δύο κοριτσιών 12 και 9 ετών. Χθες μάλιστα η Βασιλική, που δεν πήγαινε κάθε μέρα στο συγκεκριμένο κατάστημα, είχε πάει λίγο πιο νωρίς για να φύει και νωρίτερα καθώς ετοίμαζε πάρτι έκπληξη για τη μεγάλη της κόρη.

Η μοίρα όμως έπαιξε άσχημο παιχνίδι σε εκείνη και στην οικογένειά της.Όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την άτυχη λογίστρια, που έφυγε τόσο άδικα και αιφνίδια βυθίζοντας στο πένθος τους συγγενείς, τους φίλους και τους συναδέλφους της.

Τώρα όλοι περιμένουν το πόρισμα της Πυροσβεστικής για να πάρουν απάντηση στο τεράστιο «γιατί» που τους βασανίζει.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications