2 Δεκ 2016

Το CERN ανοίγει πύλες για την αναζήτηση στην άβυσσο,για «Σκοτεινή ύλη».

Το CERN ανοίγει πύλες για την αναζήτηση στην άβυσσο,για «Σκοτεινή ύλη».

Από το εύρημα του σωματιδίου του «Θεού»,οι επιστήμονες στο CERNκαι σε όλο τον κόσμο έχουν ένα νέο στόχο, να βρεθεί η σκοτεινή ύλη.

Αναζητώντας στα βάθη του σύμπαντος μας και φτάνοντας πίσω στο χρόνο, που ελπίζουν να βρουν αυτό που πιστεύουν ότι είναι η πηγή της ζωής. Πώς θα το κάνουν αυτό; Εξερευνώντας την βαθιά άβυσσο, το σκοτεινό σύμπαν και την σκοτεινή ύλη. Έτσι, τι είναι η σκοτεινή ύλη;

Σύμφωνα με τους φυσικούς, η ορατή ύλη αντιπροσωπεύει το 5% του γνωστού σύμπαντος. Το υπόλοιπο 95% αποτελείται από την άγνωστη σκοτεινή ύλη. Η σκοτεινή ύλη είναι αόρατη σε μας γι ‘ αυτό μεγάλοι ανιχνευτές κατασκευάζονται σε μια προσπάθεια να την βρουν.

Το CERN και οι άλλες εγκαταστάσεις που προσπαθούν να αναδημιουργήσουν συνθήκες ανάλογες προς την άβυσσο που αναφέρονται στην Αγία Γραφή, όπως το απύθμενο κοίλωμα. Με αυτόν τον τρόπο, φέρνουν σχετικά μια δαιμονική εκδήλωση πέρα από την πίστη και ανοίγουν τις πύλες τις Αβύσσου. Προσπαθούν να βρουν τα ίδια πλάσματα και οντότητες που ο Θεός κλείδωσε μακριά.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Το CERN ανοίγει πύλες για την αναζήτηση στην άβυσσο,για «Σκοτεινή ύλη».
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats