Βρέθηκε «κρανίο εξωγήινου» σε σπηλιά στο νότιο Περού; [Βίντεο]
Βρέθηκε «κρανίο εξωγήινου» σε σπηλιά στο νότιο Περού; [Βίντεο]

Ένα «κρανίο εξωγήινου» βρέθηκε σε μια σπηλιά στο νότιο Περού και έχει προβληματίσει τους ερευνητές, αναφέρει ο Brien Foerster σε μία συνεύτεξη που έδωσε στην περουβιανή τηλεόραση.

Αν και είναι εύκολο να το απορρίψει κανείς ως ψεύτικο, φαίνεται να αποτελείται από οστά, με ένα παχύ σκληρό στρώμα γκρι χρώματος δέρματος.Το περίεργο κρανίο εντοπίστηκε σε μια σπηλιά στο νότιο Περού, μαζί με άλλα συναφή αντικείμενα … »

«κρανίο εξωγήινου»
Φαίνεται να είναι μήκους περίπου 13 εκατοστών, και στην αριστερή πλευρά του μπορείτε να δείτε το εκτεθειμένο οστό, όπου το υλικό του δέρματος έχει απολεπιστεί. Επίσης, οι υποδοχές των ματιών, είναι εξαιρετικά ρηχές.

Επάνω του υπάρχει επιστρωμένο υλικό από πηλό το οποίο είναι ένα κοινό συστατικό στην άμμο της ερήμου της περουβιανής ακτής. Το υλικό αυτό βρέθηκε στο στόμα, τα ρουθούνια και τα βλέφαρα του δείγματος.Αυτή η όψη σε κοντινό πλάνο του κατεστραμμένου κάτω μέρος του δείγματος δείχνει το εκτεθειμένο οστό, καθώς το μυελό. Το κρανίο θα υποβληθεί σε εξετάσεις DNA, καθώς και ραδιοχρονολόγηση σε μεγάλα εργαστήρια στη Βόρεια Αμερική.

Είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος, είμαι συγκλονισμένος, ποτέ δεν έχω δει κάτι σαν και αυτό από τόσο κοντά. Έχει δομή, δέρμα, και λεπτομερή χαρακτιριστικά , ανέφερε ο δημοσιογράφος. «Ίσως αυτή είναι η απόδειξη ότι υπάρχουν όντα από άλλους κόσμους που έχουν έρθει σε επαφή με τους αρχαίους πολιτισμούς. Αυτό είναι το πιο απίστευτο πράγμα που έχω δει ποτέ».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications