Η πρώτη εμφάνιση της  (σατανίστριας) της νέας τάξης και μιξοπαρθένας  Τζολί μετά το διαζύγιο -Στέλνει μήνυμα για τα παιδιά  αν  ειναι δυνατόν![βίντεο]
Η πρώτη εμφάνιση της  σατανίστριας της νέας τάξης  Τζολί μετά το διαζύγιο -Στέλνει μήνυμα για τα παιδιά  αν  ειναι δυνατόν![βίντεο]

Για πρώτη φορά μετά την αίτηση διαζυγίου η Αντζελίνα Τζολί έκανε την Παρασκευή δημόσια εμφάνιση μέσω ενός βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter για λογαριασμό του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου ώστε να συμπέσει με τη νέα του πολιτική για τα παιδιά.

«Η επιτυχής δίωξη, είτε στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο είτε αλλού αποτελεί μέρος μιας μακράς και ζωτικής σημασίας προσπάθεια γενεών», λέει η Τζολί εξηγώντας ότι αυτή θα πρέπει να είναι και η νέα πολιτική που θα ακολουθήσει το δικαστήριο.

«Ειδικότερα χαιρετίζω τη δέσμευση να περιλαμβάνει κατηγορίες για εγκλήματα κατά των παιδιών, όπου τα στοιχεία το επιτρέπουν ως μέρος μίας πιο συστηματικής προσέγγισης. Συγχαίρω το γραφείο του εισαγγελέα, και όλους όσοι εργάζονται για την πολιτική αυτή», συνεχίζει τονίζοντας ότι «η ανθρωπότητα οφείλει στα παιδιά. Γνωρίζουμε ότι δεν κάνουμε το καλύτερο για τα παιδιά».

«Δεν μπορεί να υπάρξει πλήρης δικαιοσύνη χωρίς να ληφθούν υπόψιν τα θύματα των εγκλημάτων πολέμου, και χωρίς την πρακτική βοήθεια που χρειάζονται για να προχωρήσουν στη ζωή τους και να ξεπεράσουν το κακό που έχουν υποστεί», σημειώνει.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications