19 Νοε 2016

Η πρώτη εμφάνιση της (σατανίστριας) της νέας τάξης και μιξοπαρθένας Τζολί μετά το διαζύγιο -Στέλνει μήνυμα για τα παιδιά αν ειναι δυνατόν![βίντεο]

Η πρώτη εμφάνιση της  σατανίστριας της νέας τάξης  Τζολί μετά το διαζύγιο -Στέλνει μήνυμα για τα παιδιά  αν  ειναι δυνατόν![βίντεο]

Για πρώτη φορά μετά την αίτηση διαζυγίου η Αντζελίνα Τζολί έκανε την Παρασκευή δημόσια εμφάνιση μέσω ενός βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter για λογαριασμό του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου ώστε να συμπέσει με τη νέα του πολιτική για τα παιδιά.

«Η επιτυχής δίωξη, είτε στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο είτε αλλού αποτελεί μέρος μιας μακράς και ζωτικής σημασίας προσπάθεια γενεών», λέει η Τζολί εξηγώντας ότι αυτή θα πρέπει να είναι και η νέα πολιτική που θα ακολουθήσει το δικαστήριο.

«Ειδικότερα χαιρετίζω τη δέσμευση να περιλαμβάνει κατηγορίες για εγκλήματα κατά των παιδιών, όπου τα στοιχεία το επιτρέπουν ως μέρος μίας πιο συστηματικής προσέγγισης. Συγχαίρω το γραφείο του εισαγγελέα, και όλους όσοι εργάζονται για την πολιτική αυτή», συνεχίζει τονίζοντας ότι «η ανθρωπότητα οφείλει στα παιδιά. Γνωρίζουμε ότι δεν κάνουμε το καλύτερο για τα παιδιά».

«Δεν μπορεί να υπάρξει πλήρης δικαιοσύνη χωρίς να ληφθούν υπόψιν τα θύματα των εγκλημάτων πολέμου, και χωρίς την πρακτική βοήθεια που χρειάζονται για να προχωρήσουν στη ζωή τους και να ξεπεράσουν το κακό που έχουν υποστεί», σημειώνει.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η πρώτη εμφάνιση της (σατανίστριας) της νέας τάξης και μιξοπαρθένας Τζολί μετά το διαζύγιο -Στέλνει μήνυμα για τα παιδιά αν ειναι δυνατόν![βίντεο]
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats