Σε όλες τις μεγάλες θρησκείες έχουμε τα απόκρυφα που τα ξέρουν μόνο οι μυημένοι και τα φανερά που τα ξέρει όλος ο κόσμος
 Σε όλες τις μεγάλες θρησκείες έχουμε τα απόκρυφα που τα ξέρουν μόνο οι μυημένοι και τα φανερά που τα ξέρει όλος ο κόσμος

Όλες οι μεγάλες θρησκείες μετά την καταστροφή του κόσμου (Ατλαντίδα) έχουν τα φανερά που τα διδάσκουν στον απλό κόσμο και στα μυστικά που τα ξέρουν μόνοι οι μυημένοι .

Έτσι εκτός από το 12θεο που ξέρανε οι πρόγονοι μας με τις ιστοριούλες και με παραμυθάκια που τα πίστευε ο απλός λαός (να φανταστείτε τους θεούς Άρη και Αφροδίτη τους τραυμάτισε ο Διομήδης) υπήρχαν και τα ελευσίνια Μυστήρια όπου μάθαιναν αλλά πράγματα . Αυτό δεν ήταν μόνο στους προγονούς μας . Ήταν και στους ινδουιστές και τον ιουδαϊσμό στον χριστιανισμό κλπ .

Ναι στο χριστιανισμό. Απλά πραγματάκια μας μαθαίνουν στα σχολεία και στις εκκλησίες για μας τον λαό, τον πόπολο και τα ουσιώδη τα κραταν μεγάλοι θεολόγοι μυημένοι, που η βάση τους είναι οι θεωρίες των γνωστικών . Στους ινδούς για τον λαό για τον πόπολο έχουν την Μαχαγιανα και η εσωτερική η Χιναγιάνα για τους μυημένους.

Για τους ιουδαίους ραβίνους, δίδασκαν δημόσια τις θρησκευτικές τους διδασκαλίες που ήταν για τον λαό και για τους μυημένους το «άρμα» ή θήκη, η οποία περιέχει την κρυμμένη ψυχή,την υψηλότερη μυστική γνώση τους. Ποτέ οι ιερείς από τους αρχαίους λαούς δεν έδιναν για τον απλό κόσμο τα πραγματικά φιλοσοφικά μυστικά.

Έλεγαν οι ιερείς κάθε δόγματος ποτέ μη δίνετε στις μάζες, την ουσία της θρησκείας αλλά να δίνουν και αυτό κάνουν με τα παραμυθάκια το εξωτερικό περίβλημα. Και δεν μπορείς να τους κατηγορήσει τους ιερείς του κάθε δόγματος για το απόρρητο - γιατί φυσικά δεν θα ταΐζουν τα πρόβατα τους με διατριβές για τη βοτανική(που είναι σπαζοκεφαλιά ) ,αλλά θα τους ταΐζουν το χόρτο. Ο Πυθαγόρας "τη γνώση των πραγμάτων των όντων» την διατήρησε μόνο με τον όρκο της σιωπής των μαθητών.

Εκείνοι που δεν θα μπορούσαν να χωνέψουν τέτοιο ψυχικο φαγητό απορρίπτονταν. Η Απόκρυφη αλφάβητα και η μυστική ciphers καταγόταν από την αρχαία αιγυπτιακή ιερατική γραφή, η οποία είναι το μυστικό της αρχαίας θρησκείας και ανήκει στην ierogrammatiki και την διάβαζαν μόνο οι Αιγύπτιοι ιερείς.

Ο Αμμώνιο Sacco, είχε δεμένους τους μαθητές του με όρκο να μην αποκάλυπταν σε κανέναν τις υψηλότερες διδασκαλίες, με εξαίρεση μόνο όσοι έχουν λάβει εντολή στις προπαρασκευαστική γνώση και συνδέθηκαν επίσης με τον όρκο. Βλέπομαι λοιπόν ότι μόνο τα παραμυθάκια ξέρει ο απλός λαός κάθε δόγματος χριστιανισμός ή 12θεο. Μεινετε πιστοί σε αυτά . Μην ψάχνεται . Προσκυνήστε παντόφλες και λείψανα . Είναι πιο εύκολα .

Panagiotis Darivas

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

Εσυ τη βρήκες την αλήθεια, δεν μας είπες?




Φίλος

Ανώνυμοςείπε...

Να σου πω εγώ γιατί τους όρκιζαν για να μην πουν τίποτα.
Γιατί από τις πολλές μ@λ@κίες που τους δίδασκαν, σου λέει κάτσε να μην βγουν έξω και αρχίσουν και λένε τι τους διδάσκουμε και μας πάρουνε με τις πέτρες.
Ποιός ξέρει την αλήθεια και ποιά αλήθεια, για ποιό πράγμα?
Για ότι έχει αποδείξει η επιστήμη ξέρουμε, για ότι δεν βλέπουμε δεν ξέρουμε τίποτα.
Ποιός ξέρει για τον κόσμο των αόρατων αφού ποτέ δεν τους είδε?
Μασάει η κατσίκα ταραμά ρε? Σπινιάρει η γάτα στο τζατζίκι?



Φίλος

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications