Πολεμική Αεροπορία: Νέο εντυπωσιακό βίντεο από τις αεροπορικές επιδείξεις στο Φλοίσβο

«Ο Φλοίσβος με τα δικά μας μάτια» ονομάζεται το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Πολεμική Αεροπορία από τις αεροπορικές επιδείξεις που έκανε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Φλοίσβο.

Το βίντεο δείχνει αυτό που λέει και ο τίτλος του, δηλαδή το Φλοίσβο όπως τον είδαν οι πιλότοι μας από ψηλά, κατά τη διάρκεια των επιδείξεων!

Όπως κάθε χρόνο η Πολεμική Αεροπορία είχε ετοιμάσει μια σειρά εκδηλώσεων που περιελάμβαναν, μεταξύ άλλων, στατικές και φωτογραφικές εκθέσεις αεροσκαφών και μέσων σε όλες τις μονάδες, επισκέψεις μαθητών λυκείων σε μονάδες της πολεμικής Αεροπορίας, πτήσεις αεροσκαφών πάνω από ακριτικές περιοχές, επιδείξεις των ομάδων αεροπορικών επιδείξεων μεμονωμένου αεροσκάφους F-16 «Ζευς» και T-6A «Δαίδαλος».

Το ενδιαφέρον συγκέντρωσε η επίδειξη το μεσημέρι της Κυριακής πάνω από τη Μαρίνα Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο όπου οι θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν Αεροπορική επίδειξη των Ομάδων Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς» και T-6A «Δαίδαλος.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Καλά ειναι όλα αυτά, αλλά μπαίνει στη χώρα όποιος γουσταρει ότι ώρα θέλει, παραβιάζοντας τα σύνορα.
Αυτά τα κάνεις όταν έχεις εξασφαλίσει την κυριαρχία της χώρας.
Αυτά είναι παιχνίδια για να περνάει η ώρα. Έχουμε περάσει την ηλικία που κοιτάγαμε με ανοιχτό στόμα.
Τι να το κάνω εγώ όταν οι Τούρκοι φτάνουν μεχρι την Αττική.
Οταν βλέπεις ένα κρατος να μην αντιδρά σε τίποτα. Οι Αλβανοί ζητάνε, οι Σκοπιανοί ζητάνε, Οι Τούρκοι θέλουν το μισό Αιγαίο τη Θεσ/νίκη......
Προσωπικά δεν νοιώθω καθόλου ασφαλής. Πάντα προσωπικά μιλάω έτσι? Δεν νιώθω ότι ζω σε μια χώρα που νοιάζεται για μένα.
Περισσότερα δικαιώματα έχουν οι Πακιστανοί......
Νάναι καλά οι άνθρωποι αλλά.........


Φίλος



Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications