26 Νοε 2016

Η μυστική συνάντηση των μελών της Λέσχης Bilderberg στις ΗΠΑ που απέκρυψαν τα ΜΜΕ της Δύσης [Βίντεο]

Η μυστική συνάντηση των μελών της Λέσχης Bilderberg στις ΗΠΑ που απέκρυψαν τα ΜΜΕ της Δύσης [Βίντεο]

Δείτε βίντεο από το κανάλι του youtube για τη μυστική συνάντηση των μελών της Λέσχης Bilderberg στις ΗΠΑ που κανένα μέσο μαζικής ενημέρωσης της Δύσης δεν ανέφερε.

Κλαμπ της παγκόσμιας αφρόκρεμας

Σύμφωνα με πληροφορίες που παραμένουν ασαφείς η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ αποτελείται από τρεις κύκλους:

Ο εξωτερικός κύκλος περιλαμβάνει το 80% όσων συμμετέχουν στις συσκέψεις. Τα μέλη αυτού του κύκλου δεν γνωρίζουν παρά ένα μέρος της στρατηγικής και του πραγματικού σκοπού της οργάνωσης.

Ο δεύτερος κύκλος είναι πι ο κλειστός, ονομάζεται Steering Committee και αποτελείται από περίπου 35 άτομα, αποκλειστικά ευρωπαίους και αμερικανούς. Αυτοί υποτίθεται ότι γνωρίζουν το 90% των στόχων και της στρατηγικής της Λέσχης.

Ο πιό κεντρικός κύκλος της Λέσχης είναι ο τρίτος και ονομάζεται Advisory Committee. Περιλαμβάνει περίπου 10 άτομα και είναι τα μόνα που γνωρίζουν πραγματικά το στόχο της οργάνωσης.

Πολλοί ερευνούν τις δραστηριότητες της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και υποστηρίζουν ότι πρόκειται για μια σκοτεινή παγκόσμια διακυβέρνηση.... Στις συγκεντρώσεις λαμβάνονται ουσιαστικές στρατηγικές αποφάσεις, έξω από τους δημοκρατικούς θεσμούς. Πολλοί πιστεύουν ότι στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ αποφασίζεται η έναρξη ενός πολέμου, η πορεία μιας οικονομικής κρίσης ή αντίθετα η έναρξη αναπτυξιακής ανόδου μιας χώρας, τα σκαμπανεβάσματα στο χρηματιστήριο, οι εναλλαγές στις κυβερνήσεις των χωρών, οι κοινωνικές πολιτικές. Οι κατευθύνσεις δίνονται από τη Λέσχη και σε αυτές υπακούουν οι G20 ή οι κυβερνήσεις.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η μυστική συνάντηση των μελών της Λέσχης Bilderberg στις ΗΠΑ που απέκρυψαν τα ΜΜΕ της Δύσης [Βίντεο]
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats