Σκληρό π##ρνό μετέδωσε έπί μισή ώρα το CNN,πριν απο αυτο:  «Αν οι Εβραίοι ήταν άνθρωποι»
 Σκληρό π##ρνό μετέδωσε έπί μισή ώρα το CNN,πριν απο αυτο:  «Αν οι Εβραίοι ήταν άνθρωποι»

Σκληρό π#ρνό έβγαλε στον αέρα και μετέδιδε επί μισή ώρα την Πέμπτη το βράδυ το CNN, λόγω λάθους τοπικού παρόχου στο New Jersey. Συγκεκριμένα, ενώ οι τηλεθεατές περίμεναν να δουν ένα καινούργιο επεισόδιο του γνωστού σεφ «Anthony Bourdain's Parts Unknown», ο τίτλος πήρε εντελώς νέο νόημα...

Από την πλευρά του, ο Jake Tapper, κεντρικός παρουσιαστής της εκπομπής, που όμως έλειπε εκείνη την ημέρα δήλωσε μέσω twitter: «Ο υπότιτλος ήταν απεχθής και απαράδεκτος. Προφανώς αναλαμβάνω την ευθύνη, αλλά το γεγονός ότι απουσίαζα δεν θα πρέπει να αγνοηθεί».όταν η προγραμματισμένη εκπομπή αντικαταστάθηκε από ακατάλληλο υλικό που πρωταγωνιστούσε ο «αστέρας» ταινιών για ενήλικες τρανσ#ξουαλ Riley Quinn.Ευτυχώς για το CNN, μόνο τηλεθεατές στη Βοστώνη είδαν το λάθος αυτό το βράδυ της Πέμπτης και ανάρτησαν σχετικά tweet.

Το CNN την Τρίτη μετέδωσε θέμα με τίτλο «Αν οι Εβραίοι ήταν άνθρωποι» πολύ σωστά!!!
Έντονες διαμαρτυρίες κλασικά! δέχεται το αμερικανικό δίκτυο ειδήσεων CNN από τους τηλεθεατές του με αφορμή την προβολή σε υπότιτλο του ερωτήματος ενός πολιτευτή σχετικά με το «αν οι Εβραίοι είναι άνθρωποι».

Συγκεκριμένα στην εκπομπή “The Lead” με παρουσιαστή τον Τζιμ Σκιούτο, καλεσμένος ήταν ο Ρίτσαρντ Σπένσερ, πρόεδρος του Ινστιτούτου Εθνικής Πολιτικής και ένθερμος υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος πιστεύεται ότι είναι και επικεφαλής του ακροδεξιού – ρατσιστικού κινήματος “Alt-right”ε τι θα ειναι; οποιος λεει τα αυτονόητα ειναι ρατσιστής!και άλλος εχει καταλάβει τι παίζεται με τους Εβραίους!κοντά έπεσε πάντως!!, το οποίο έχει κατηγορηθεί απο αριστεροκομμουνιστες δλδ απο τα σκυλιά των Εβραίων ως νεοναζιστικό. Κατά την διάρκεια της συζήτησης εμφανίστηκε στο κάτω μέρος της οθόνης ο τίτλος “Ο ιδρυτής του Alt-Right διερωτάται αν οι Εβραίοι είναι άνθρωποι”.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications