ΜΑΙΝΟΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ BODY BUILDER ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΑΚΑΤΕΥΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΡΙΤΗ  ΦΟΒΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ!
ΜΑΙΝΟΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ BODY BUILDER ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΑΚΑΤΕΥΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΡΙΤΗ  ΦΟΒΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ!

Όταν είσαι καβαλημένο καλάμι και ο εγωισμός σου κυριεύει ολόκληρο το είναι σου, όταν δεν ξέρεις να χάνεις, έστω και άδικα, τότε συμβαίνουν αυτά που συμβαίνουν: βαρβαρότητες. Καλώς λοιπόν έχασε αυτός ο τύπος που... θα δείτε στο πιο κάτω βίντεο. Ένας άνθρωπος, όταν χτίζει ένα σώμα- ογκόλιθο πρέπει να χτίζει και ήθος-προσωπικότητα. Αυτός ο άνθρωπος μοιάζει περισσότερο με "μπράβο" παρά με αθλητή.

Δείτε το βίντεο (από δύο διαφορετικές κάμερες) και θα καταλάβετε τι εννοούμε: Ο Γιάννης Μάγκος δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος από το γεγονός ότι πήρε τη δεύτερη θέση στο IFBB Diamond Cup που έγινε στο Γαλάτσι. Ο πρωταθλητής από την Ρόδο την Παρασκευή (25/11) είχε αναδειχθεί πρώτος στην την κατηγορία του όπως και το Overall του 22ου Πανελλήνιου Κυπέλλου Σωματικής Διάπλασης και Φίτνες που είχε διεξαχθεί επίσης στο Γαλάτσι.

Ετσι, μετά την απόφαση ότι εκείνος είναι 2ος και 1ος ο Χρήστος Πιστόλας τα… πήρε στο κρανίο. Αφού πλησίασε την επιτροπή, χτύπησε έναν ξένο κριτή και στη συνέχεια αναρωτιώταν «πως γίνεται αυτό», δηλαδή να βγαίνει τη μία πρώτος και την άλλη δεύτερος. Μάλιστα, φέρεται να έδειξε στην επιτροπή τα γεννητικά του όργανα, ενώ ανέβηκε πάνω στη σκηνή προκαλώντας όποιον ήθελε να αναμετρηθεί μαζί του.

Όλα αυτά διαδραματίστηκαν στα μάτια ξένων μελών της Διεθνούς Ομοσπονδίας IFBB, του προέδρου Rafael Santonja, του Mr.Olympia Kevin Levrone, πολλών διεθνούς φήμης κορυφαίων αθλητών του χώρου.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications