Αρχαία εξωγήινα σημάδια στην Κίνα
Αρχαία εξωγήινα σημάδια στην Κίνα

Οι εμφανίσεις των UFO στην Κίνα είναι ένα φαινόμενο… καθημερινό, όπως είναι ας πούμε η κυκλοφοριακή κίνηση κάθε ημέρα στο κέντρο της Αθήνας!

Δεκάδες είναι οι αναφορές που γίνονται καθημερινά σε ολόκληρη τη χώρα, σε μεγαλουπόλεις ή χωριά, την ημέρα ή τη νύχτα, που συνοδεύονται από οπτικοακουστικά ντοκουμέντα ή όχι.

Όπως για παράδειγμα πριν καιρό, όταν το κέντρο ελέγχου ενός αεροσκάφους που πετούσε στον αέρα της Κίνας, κατέγραψε την κίνηση ενός Αγνώστης Ταυτότητας Ιπτάμενου Αντικειμένου που πετούσε με 22.000 μίλια/ώρα!

Πρόσφατα, όμως, μία σημαντική και παράξενη ανακάλυψη έχει αναστατώσει την επιστημονική και κοινή γνώμη στη χώρα και σιγά-σιγά ολόκληρο τον κόσμο! Έένας επιστήμονας ανακοίνωσε ότι τα σημάδια που είναι χαραγμένα σε ένα βράχο μεταξύ των περιοχών Guanxi και Guangdong παρουσιάζουν έναν αρχαίο εξωγήινο αστροναύτη και το εξωγήινο σκάφος του!

Τα σημάδια αυτά πιστεύεται ότι έχουν ηλικία 3.000 χρόνων. Απεικονίζονται, επίσης, τεχνολογικά στοιχεία όπως οι κεραίες και η φόρμα του αστροναύτη. Πολλοί Κινέζοι πιστεύουν ότι οι εξωγήινοι επισκέπτονται τη χώρα τους εδώ και χιλιάδες χρόνια και ότι έθεσαν τα θεμέλια του κινεζικού πολιτισμού τους!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications