«Άφαντη» η Κλίντον μετά το θρίαμβο του Ν.Τραμπ – Αποφάσισε να μην βγει και να μιλήσει στους υποστηρικτές της
«Άφαντη» η Κλίντον μετά το θρίαμβο του Ν.Τραμπ – Αποφάσισε να μην βγει και να μιλήσει στους υποστηρικτές της

Ο μεγάλος πολιτικός φαίνεται και στη νίκη αλλά και στην ήττα. Η Χίλαρι Κλίντον, όμως, μετά το θρίαμβο του Ντόνλαντ Τραμο αποφάσισε να παραμείνει άφαντη και να μην βγει να μιλήσει στους υποστηρικτές της.

Στη θέση της βγήκε ο επικεφαλής της καμπάνιας της Τζον Ποντέστα, ο οποίος δεν προχώρησε σε παραδοχή ήττας αν και είπε στους ψηφοφόρους της Κλίντον να πάνε στα σπίτια τους, να ξεκουραστούν και να κοιμηθούν, τονίζοντας ότι ακόμη δεν έχουν καταμετρηθεί όλες οι ψήφοι.

«Περιμένουμε ακόμη. Ερχονται ακόμη ψήφοι και πρέπει να καταμετρηθούν όλες. Κάθε μία μετράει. Σε κάποιες πολιτείες είναι πολύ οριακό το αποτέλεσμα. Δεν θα πούμε τίποτα άλλο απόψε», είπε ο Ποντέστα, στην πρώτη επίσημη αντίδραση από το «στρατόπεδο» της Κλίντον. Απευθυνόταν σε όσους είχαν απομείνει στο Javits Center, καθώς πολλοί είχαν αποχωρήσει ήδη, απογοητευμένοι και με δάκρυα στα μάτια.

«Να γνωρίζετε ότι οι φωνές σας και ο ενθουσιασμός σας είναι πολύ σημαντικός για την Χίλαρι και για όλους μας. Είμαστε πολύ περήφανοι για όλους σας, αλλά και για εκείνη. Εκανε μία καταπληκτική δουλειά και δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη τη δουλειά της. Θα είμαστε αύριο το πρωί πάλι μαζί», είπε στον κόσμο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications