9 Νοε 2016

«Άφαντη» η Κλίντον μετά το θρίαμβο του Ν.Τραμπ – Αποφάσισε να μην βγει και να μιλήσει στους υποστηρικτές της

«Άφαντη» η Κλίντον μετά το θρίαμβο του Ν.Τραμπ – Αποφάσισε να μην βγει και να μιλήσει στους υποστηρικτές της

Ο μεγάλος πολιτικός φαίνεται και στη νίκη αλλά και στην ήττα. Η Χίλαρι Κλίντον, όμως, μετά το θρίαμβο του Ντόνλαντ Τραμο αποφάσισε να παραμείνει άφαντη και να μην βγει να μιλήσει στους υποστηρικτές της.

Στη θέση της βγήκε ο επικεφαλής της καμπάνιας της Τζον Ποντέστα, ο οποίος δεν προχώρησε σε παραδοχή ήττας αν και είπε στους ψηφοφόρους της Κλίντον να πάνε στα σπίτια τους, να ξεκουραστούν και να κοιμηθούν, τονίζοντας ότι ακόμη δεν έχουν καταμετρηθεί όλες οι ψήφοι.

«Περιμένουμε ακόμη. Ερχονται ακόμη ψήφοι και πρέπει να καταμετρηθούν όλες. Κάθε μία μετράει. Σε κάποιες πολιτείες είναι πολύ οριακό το αποτέλεσμα. Δεν θα πούμε τίποτα άλλο απόψε», είπε ο Ποντέστα, στην πρώτη επίσημη αντίδραση από το «στρατόπεδο» της Κλίντον. Απευθυνόταν σε όσους είχαν απομείνει στο Javits Center, καθώς πολλοί είχαν αποχωρήσει ήδη, απογοητευμένοι και με δάκρυα στα μάτια.

«Να γνωρίζετε ότι οι φωνές σας και ο ενθουσιασμός σας είναι πολύ σημαντικός για την Χίλαρι και για όλους μας. Είμαστε πολύ περήφανοι για όλους σας, αλλά και για εκείνη. Εκανε μία καταπληκτική δουλειά και δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη τη δουλειά της. Θα είμαστε αύριο το πρωί πάλι μαζί», είπε στον κόσμο.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

«Άφαντη» η Κλίντον μετά το θρίαμβο του Ν.Τραμπ – Αποφάσισε να μην βγει και να μιλήσει στους υποστηρικτές της
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats