Ποιοι στα αλήθεια έφτιαξαν τις πυραμίδες που ήταν εκεί πριν τους Φαραώ!
ποιοι στα αλήθεια έφτιαξαν τις πυραμίδες που ήταν εκεί πριν τους Φαραώ!

Οι μελέτες δείχνουν ότι οι πυραμίδες είχαν καλύφθηκαν με ένα περίεργο υλικό,σημερα δεν έχουν βρεθεί πάρα ελάχιστα στοιχεία σχετικά με αυτό.

Οι πυραμίδες της Γκίζας ειναι ευθυγραμμισμένες με την ζώνη του Ωρίωνα, ένα αντίγραφο του ηλιακού συστήματος(?), είναι πιθανό να εκτελούσαν λειτουργίες ανταλλαγής ενέργειας και πληροφοριών;.

οι πυραμίδες της Γκίζας

Αγία Γραφή, διαβάστε την στην αρχική εκδοσή,στη γλώσσα στην οποία γράφτηκε, - (Αραμαϊκά και Εβραϊκά. ). Θα δείτε γιατι μιλάνε! οπως και στα ένδικα έπη Μαχαμπαράτα, ή εξελληνισμένα Μαχαβαράτα είναι ένα γιγάντιο ινδικό έπος, γραμμένο στα σανσκριτικά. Είναι ένα από τα τρία σημαντικότερα έπη της Ινδίας (τα άλλα είναι το Ραμαγιάνα, και οι Μεγάλες Πουράνες). Η ονομασία είναι σύνθετη σανσκριτική λέξη από το "Μάχα" (=μεγάλος , μέγας) + "Μπαράτα" (ονομασία φυλής), που σημαίνει: "Μεγάλοι Μπαράτα", ή "Μεγάλη δυναστεία των Μπαράτα".

Αφεντικό κείμενο χωρίς καμιά επέμβαση

Ο θεός Τεχούτι έφθασε στη Αίγυπτο με μια πυραμίδα που ήρθε από τον ουρανό και έλαμπε σαν ήλιος!!!!!!!!!!. Οι Αιγύπτιοι ονόμασαν τον θεό αυτόν Χεμ. Ο θεός έμενε στην πυραμίδα μαζί με την φυλή των θεών Ζεπ Τεπί που τον ακολουθούσαν. Ο Τεχούτι έκρυψε τα μυστικά της δημιουργίας στην αίθουσα των αρχείων "Αμέντι", μέσα σε μια σφαίρα κρυστάλλου. Η αίθουσα αυτή βρισκόταν μέσα στο έδαφος και κάτω από την πυραμίδα που ήρθε από τον ουρανό και η θέση ήταν πολύ κοντά στην θέση που βρίσκεται σήμερα η μεγάλη πυραμίδα.

Οι Ζεπ Τεπί έφυγαν στους ουρανούς με την ιπτάμενη πυραμίδα παίρνοντας μαζί τους και την κρυστάλλινη σφαίρα και έδωσαν την υπόσχεση ότι θα επιστρέψουν και πάλι πίσω στην γη στο τέλος αυτού του χρόνου.

Η τεχνολογία των αρχαίων Αιγυπτίων

ναφέρονται σε Θεούς, που κατέβηκαν από τον ουρανό στην γη σαν σιδερένια πουλιά ή φλεγόμενες ασπίδες

Είναι γεγονός πως σε πολλά αρχαία χειρόγραφα και παραδόσεις λαών της γης, αναφέρονται σε Θεούς, που κατέβηκαν από τον ουρανό στην γη σαν με σιδερένια πουλιά ή φλεγόμενες ασπίδες.

Η τεχνολογία των αρχαίων Αιγυπτίων για την κατασκευή των πυραμίδων είναι άγνωστη, και σε κάθε περίπτωση ξεπερνάει ακόμα και τις σημερινές δυνατότητες. ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Oρφικα κειμενα/ Τιμεος, αναφερεται καθαρα. Οι προγονοι μας Ελληνες τις εφτιαξαν χιλιαδες χρονια πριν τον Αιγυπτιακο πολιτισμο.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications