17 Οκτ 2016

Το Ισραήλ έδωσε πληροφορίες για τους Ελληνικούς S-300 στις ΗΠΑ! -Έτσι σχεδιάζει να καταστρέψει τα ρωσικά αντιαεροπορικά … (βίντεο)

Το Ισραήλ έδωσε πληροφορίες για τους Ελληνικούς S-300 στις ΗΠΑ! -Έτσι σχεδιάζει να καταστρέψει τα ρωσικά αντιαεροπορικά …

Το αμερικανικό ναυτικό αναπτύσσει νέο σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου (Next Generation Jammer, NGJ) ώστε να το έχει σε υπηρεσία μέχρι το 2021. Πληροφορίες λένε ότι είναι ήδη έτοιμο και ίσως δοκιμαστεί στην Συρία.

Θα είναι αυτός ο αφινιδιασμός που έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ χτες; Πάντως το νέο σύστημα αναπτύσσεται με βάση τις πληροφορίες που έδωσαν οι Ισραηλινοί από την εμπειρία τους με τους ελληνικούς S-300!

Στόχος να αντικατασταθούν οι εκπομπείς παρεμβολών ALQ-99 που χρησιμοποιούν τα εξειδικευμένα αεροσκάφη καταστολής αεράμυνας EA-18G «growler».

Οι εκπομπείς NGJ θα είναι ενεργές κεραίες μεταδόσεις ψηφιακού σήματος πολλαπλών συχνοτήτων. Κάθε μαχητικό θα ενσωματώνει 2 τέτοιους εκπομπείς.Σύμφωνα με το αμερικανικό ναυτικό και αξιωματικό του η απόφαση για την ανάπτυξη του νέου συστήματος ήταν ότι οι σε χρήση παρεμβολείς βασίζονται σε τεχνολογίες της δεκαετίας του ’80 και δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν σύγχρονες απειλές.

Επίσης το νέο σύστημα παρεμβολής θα είναι ανοιχτής αρχιτεκτονικής ώστε να ενσωματώνει ταχέως αναβαθμίσεις ιδιαιτέρως στην βιβλιοθήκη απειλών. Οι παραδοσιακοί παρεμβολείς δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν τις νέες δυνατότητες εντοπισμού ηλεκτρονικών απειλών που προσφέρουν τα αεροσκάφη B-2, F-35 και F / A-18.

Επίσης δεν μπορούν να παρέχουν την απαιτούμενη προστασία σε COMAO ή πακέτα κρούσης εναντίον στόχων που προστατεύονται από τα ρωσικά αντιαεροπορικά S-300 και S-400…

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Το Ισραήλ έδωσε πληροφορίες για τους Ελληνικούς S-300 στις ΗΠΑ! -Έτσι σχεδιάζει να καταστρέψει τα ρωσικά αντιαεροπορικά … (βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats