17 Οκτ 2016

Πήγαν να σφάξουν και τους διασώστες του ΕΚΑΒ οι …«Φιλοξενούμενοι» του Μουζάλα! (video)

Πήγαν να σφάξουν και τους διασώστες του ΕΚΑΒ οι …«Φιλοξενούμενοι» του Μουζάλα! (video)

Απίστευτο αλλά συνάμα και τραγικό …Οι «Φιλοξενούμενοι» του Μουζάλα πήγαν να σφάξουν και τους διασώστες τους ΕΚΑΒ που πήγαν να παραλάβουν τους νεκρούς και τους τραυματίες απο το HOT-SPOT!

To γεγονός κατήγγειλε εκπρόσωπος των Διασωστών που διαμαρτύρονται σήμερα το πρωί για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στα Hot-Spot και με τον τρόπο που οι Φιλοξενούμενοι δείχνουν την ευγνωμοσύνη τους !

Πέταξαν κάτω τους νεκρούς και με γωνίες απο τα κρεβάτια (Πολεμικά Μαχαίρια) ,λάμες και αυτοσχέδιους λοστούς διέλυσαν το Ασθενοφόρο και όρμησαν να λιντσάρουν και τους διασώστες !

Ευτυχώς που ο ένας διασώστης γνώριζε πολεμικές τέχνες και κατάφερε να γλυτώσει κατήγγειλε ο εκπρόσωπος των διασωστών των ΕΚΑΒ! Μόνο με επέμβαση των ΜΑΤ κατέστη δυνατό να πλησιάσουν άλλα ασθενοφόρα και να παραλάβουν και τους διασώστες που νοσηλεύονται με τραυματισμένοι σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης!

Σχόλιο: Οι Λαθρομετανάστες το ψάχνουν και δεν είναι μακριά μια γενικευμένη εξέγερση …Πάντως με περίεργο τρόπο δείχνουν την ευγνωμοσύνη τους στη Χώρα που τους Φιλοξενεί

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Πήγαν να σφάξουν και τους διασώστες του ΕΚΑΒ οι …«Φιλοξενούμενοι» του Μουζάλα! (video)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications