2 Σεπ 2016

Zhitkur. η Ρώσικη μυστικη βάση ,η αντιστοίχηση της area 51 στο Μεξικό video

Zhitkur. η Ρώσικη  μυστικη  βάση ,η αντιστοίχηση της area 51 στο Μεξικό video

Όπως με το συμβάν στο Roswell, ένα ΑΤΙΑ (UFO) παρατηρήθηκε στην περιοχή της στρατιωτικής βάσης Kapustin Yar,απο Ρώσους πιλότους. Αποφασίστηκε να κανουν επίθεση, κατά τη διάρκεια της επίθεσης στο UFO,καταρρίφθηκαν αεροσκάφη και σκοτώθηκαν οι πιλότοι, αλλά το UFO καταρρίφθηκε, στη συνέχεια τα κομμάτια του UFO μαζί με τα οντά, τα έστειλαν προς εξέταση και ερευνά στην βάση Kapustin Yar και Zhitkur.

μια στρατιωτική βάση στην περιοχή του Βόλγα, όπου μάρτυρες λενε οτι μερικές φορές, εχουν δει να  αιωρούνται UFO

ZHITKUR οπως γράφετε στα ρωσικά - μια στρατιωτική βάση στην περιοχή του Βόλγα, όπου μάρτυρες λενε οτι μερικές φορές, εχουν δει να αιωρούνται UFO, υποτίθεται οτι είναι ενα αεροδρόμιο, με υπόγεια βάση, που περιέχουν σώματα εξωγήινων, αλλα και UFO που εχουν καταπέσει στην Ρωσική αχανές χωρα.

Η βάση προστατεύεται με ηλεκτροφόρα συρματοπλέγματα, στην επιφάνεια υπάρχουν μεγάλα υπόστεγα,λέγεται οτι σε ένα από αυτά, είναι αποθηκευμένα σώματα εξωγήινων απο το Σείριο(?). Το πιο ενδιαφέρον πράγμα είναι στο υπόγειο στο βόρειο-ανατολικό τμήμα της βάσης, που έχει σιδηροδρομικές και οδικές σήραγγες, υπάρχει σε ένα υπόγειο καταφύγιο με το δικό του αυτόνομο σύστημα υποστήριξης ζωής, για μεγάλο χρονικο διάστημα, και εκεί αποθηκεύονται UFO.

Στο εσωτερικό χώρο των 500 μέτρων, με περιστρεφόμενες πόρτες, είναι τουλάχιστον 5 UFO: δύο δίσκοι του πολιτισμού Zonneri, και ένα "σπορ μοντέλο ιπτάμενος δίσκος" πάλι του πολιτισμού Zonneri,απο το σύστημα Sirius Α, ένα UFO σε σχήμα πούρου,με κινητήρα που τροφοδοτείται με το στοιχείο 115 ununpentium που είναι άγνωστο στην γη...
©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Zhitkur. η Ρώσικη μυστικη βάση ,η αντιστοίχηση της area 51 στο Μεξικό video
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats