9 Σεπ 2016

Ρωσικά ΜΜΕ: «Το τροχαίο ήταν σχέδιο δολοφονίας του Πούτιν»

Ρωσικά ΜΜΕ: «Το τροχαίο ήταν σχέδιο δολοφονίας του Πούτιν»

Τα ρωσικά ΜΜΕ με εκτενή ρεπορτάζ αναφέρονται στο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη πριν λίγες μέρες το οποίο κόστισε τη ζωή του αγαπημένου σοφέρ του Ρώσου προέδρου, ο οποίος οδηγούσε το προεδρικό αυτοκίνητο σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με τις αναφορές, ο ρωσικός τύπος πίσω από το τροχαίο βλέπει ξένο δάκτυλο και κάνει λόγο για ξένους πράκτορες που ήθελαν να δώσουν «μήνυμα» στον Πούτιν, ενώ επισημαίνουν πως επρόκειτο για ευρύτερο σχέδιο δολοφονίας.

Αστυνομία και ρωσικές Αρχές υπογραμμίζουν ότι το τροχαίο αποτελεί παράξενη σύμπτωση καθώς το αυτοκίνητο έπεσε μετωπικά επάνω στην προεδρική "Μερσεντές" και με τεράστια ταχύτητα.

Ο Β.Πούτιν είχε αποβιβαστεί λίγα λεπτά πριν από την προεδρική λιμουζίνα και δεν επέβαινε στο αυτοκίνητο που σμπαραλιάστηκε. Μάλιστα, είναι παράξενο το γεγονός πώς ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου είχε αναπτύξει τέτοια ταχύτητα σε αυτό το σημείο αλλά και πώς παρεξέκλινε της πορείας της η προεδρική λιμουζίνα.

Ήδη οι αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο της δολιοφθοράς, ενώ η ανάλυση από το βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας, δείχνει ξεκάθαρα το συμπέρασμα ότι η μαύρη Μερσεντές είχε στοχοποιήσει τη θωρακισμένη BMW του Πούτιν.

Τα ρωσικά ΜΜΕ μιλούν για ««σχέδιο δολοφονίας του Βλαντιμίρ Πούτιν, το οποίο εκτελέστηκε από ξένους πράκτορες». Πολλά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι πιθανότατα επρόκειτο για «μήνυμα» που ήθελαν να στείλουν στον Ρώσο πρόεδρο, ενώ η ταυτότητα του οδηγού που έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο του Ρώσου προέδρου ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή, ο οποίος νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με κάποια ΜΜΕ το (πιθανό) σχέδιο δολοφονίας του Πούτιν έχει οργανωθεί από Δυτικούς πράκτορες που δρουν εντός της Μόσχας, ενώ το το Millennium Report αναφέρει ότι το σχέδιο περιλαμβάνει και την εξουδετέρωση των έμπιστων του Β.Πούτιν και για αυτό επέλεξαν να σκοτώσουν τον έμπιστο οδηγό του.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ρωσικά ΜΜΕ: «Το τροχαίο ήταν σχέδιο δολοφονίας του Πούτιν»
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats