24 Σεπ 2016

Υποκεινούμενο Χάος στη Β. Καρολίνα μετά την εκτέλεση Αφροαμερικανού γιατι άπλα ηταν μαύρος!-Κατεβάζουν στρατό στους δρόμους

Υποκεινούμενο Χάος στη Β. Καρολίνα μετά την εκτέλεση Αφροαμερικανού γιατι άπλα ηταν μαύρος!-Κατεβάζουν στρατό στους δρόμους

Στην Αμερική η αστυνομία σκοτώνει αρκετούς καθε χρόνο, αλλα μονο όταν ειναι μαύρος γίνεται είδηση! οι εντολες για πλύση εγκεφάλου ειναι σαφείς! οι λευκοί ειναι ναζιστές κακοί ,και οι μαύροι οι κάλοι! γιατι ειναι κάλοι οι μαύροι; γιατι άπλα ειναι σαν ζωα , εύκολα χειραγωγήσιμοι, αυτά με βάση τα λεγόμενα Εβραίων να πείτε αυτούς "ρατσιστές"!

Ο κυβερνήτης της Βόρειας Καρολίνας, κήρυξε την πόλη Σάρλοτ σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, έπειτα από τη δεύτερη νύχτα επεισοδίων που ξεκίνησαν λόγω του θανάτου ενός Αφροαμερικανού ο οποίος πυροβολήθηκε από αστυνομικό.

Μετά τις διαδηλώσεις για το θανάσιμο πυροβολισμό του 43χρονου Αφροαμερικανού, οι αστυνομικές δυνάμεις της πόλης ενισχύθηκαν ωστόσο τραυματίστηκε ένας αστυνομικός. Σύμφωνα με πληροφορίες σοβαρά τραυματισμένος είναι και ένας διαδηλωτής, ο οποίος αρχικά θεωρούνταν νεκρός. Η αστυνομία πάντως υποστηρίζει ότι ο εν λόγω διαδηλωτής που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και η ζωή του, υποστηρίζεται μηχανικά.πυροβολήθηκε στο κεφάλι από όπλο άλλου πολίτη και όχι αστυνομικού.

Η αστυνομία κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων έκανε χρήση χειροβομβίδων κρότου-λάμψης καθώς οι διαμαρτυρόμενοι άναψαν φωτιές και έκλεισαν τους δρόμους. Από την άλλη μία ομάδα επιχείρησε να εισβάλλει σε μαγαζιά προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές. χΈτσι και προκειμένου να αντιμετωπιστεί η κατάσταση κοινωνικής αναταραχής και οι διαδηλώσεις σύμφωνα με τον κυβερνήτη της πολιτείας θα αναπτυχθούν στη Σάρλοτ μονάδες της εθνοφρουράς, αλλά και της πολιτειακής αστυνομίας.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Υποκεινούμενο Χάος στη Β. Καρολίνα μετά την εκτέλεση Αφροαμερικανού γιατι άπλα ηταν μαύρος!-Κατεβάζουν στρατό στους δρόμους
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications