24 Σεπ 2016

Edward Snowden: Προσοχή μην χρησιμοποιείτε το Google Allo

Edward Snowden: Προσοχή μην χρησιμοποιείτε το Google Allo

Ως εφαρμογή παρακολούθησης χαρακτήρισε ο ακτιβιστής το νέο instant messenger.

Αν και οι περισσότεροι χρήστες σίγουρα θα επωφεληθούν από τις δυνατότητες της νέας πλατφόρμας μηνυμάτων της Google, εκείνοι που δίνουν μεγάλη σημασία στην ιδιωτικότητα και την προστασία των προσωπικών τους δεδομένων, μάλλον καλό θα ήταν να αποφύγουν τη χρήση του. Αυτό προτείνει, με ιδιαίτερα γλαφυρό μάλιστα τρόπο, ο Edward Snowden, ο άνθρωπος που αποκάλυψε δεκάδες μυστικά της κυβέρνησης των ΗΠΑ και τώρα ζει αυτοεξόριστος στη Ρωσία.

Γιατί όμως θεωρεί ο ακτιβιστής το Allo μέσο παρακολούθησης; Αν και η νέα πλατφόρμα της Google υποστηρίζει την κρυπτογράφηση των μηνυμάτων που στέλνονται μεταξύ των χρηστών, ενώ δίνει και τη δυνατότητα αυτόματης διαγραφής τους από τις συσκευές των συνομιλητών μετά από κάποιο ορισμένο χρονικό διάστημα, αυτά αποθηκεύονται σε κέντρα δεδομένων της εταιρείας. Σύμφωνα με τον Snowden, οι μυστικές υπηρεσία των ΗΠΑ, θα μπορούσαν εύκολα να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτά, εάν το ήθελαν.

Οπότε, αν πραγματικά θέλετε να κρατήσετε τις συνομιλίες σας μακριά από... αδιάκριτα μάτια, καλύτερα να βασιστείτε σε κάποιο άλλο messenger.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Edward Snowden: Προσοχή μην χρησιμοποιείτε το Google Allo
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications