Δεν είναι αστείο: Η Μόσχα παίρνει τεχνολογία απο εξωγήινους, οι Ηνωμένες Πολιτείες ειναι ανίσχυρες! αποκλειστικό!
Δεν είναι αστείο: Η Μόσχα παίρνει τεχνολογία απο εξωγήινους, οι Ηνωμένες Πολιτείες ειναι ανίσχυρες!

Η εντυπωσιακή άνοδος των ρωσικών όπλων βρήκε μια εξήγηση. Τουλάχιστον, ετσι γράφει μια δημοσίευση στην Ρωσία, ότι η Μόσχα παίρνει τεχνολογία από τους εξωγήινους.

Κατά την άποψή τους, οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις στη Συρία χρησιμοποιούν προηγμένα οπλικά συστήματα που αναπτύχθηκαν μέσω της τεχνολογικής μυστική συμφωνίας της Μόσχας με εξωγήινους πολιτισμούς.

Η τεχνολογική υπεροχή της Ρωσίας είναι εξωγήινη τεχνολογία, όπως: οι υπερηχητικές τορπίλες, πύραυλοι που μπορούν να εκτελούν περίπλοκες μανούβρες κατά την πτήση. Επιπλέον,τα ρωσικά VCS αεροπλάνα φέρεται να είναι εξοπλισμένα με καμουφλάζ ίδιο με το σύστημα των UFO,που χάρη σε αυτο το αεροσκάφος είναι αόρατο, ή δεν είναι ανιχνεύσιμο.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα,ισχυρίζεται επίσης ότι οι ηγετικές δυνάμεις του κόσμου είναι σε μυστικό στρατιωτικό πρόγραμμα, σε συνεργασία με τους εξωγήινους.Ειδικότερα, προτείνεται ότι αυτά τα 8,5 δισεκατομμύρια δολάρια, για το οποία το Πεντάγωνο δεν μπορεί να εξηγήσει που πανε, στην πραγματικότητα, έχουν δαπανηθεί για ένα μυστικό διαστημικό πρόγραμμα. Για ενα διαστημόπλοιο που μοιάζει με το σκάφος στην τηλεοπτική σειρά «Star Trek» φέρεται να έστειλαν στο διάστημα μια άκρως απόρρητη αποστολή.

Η Μόσχα έχει επίσης μια συμφωνία με τους εξωγήινους στο διαστημικό πρόγραμμα "Cosmosphere".Ο Πούτιν φέρεται να ανανέωσε τη σύμβαση με μια ανώνυμη εξωγήινη φυλή. Αυτοί δεσμεύτηκαν να δώσουν στη Ρωσία προηγμένες τεχνολογίες για την υποστήριξη της "εισβολής στην Συρία".

Πολλοί πιστεύουν ότι λόγω της αχαλίνωτης απληστίας της παγκόσμιας ελίτ, συνωμότησαν με τους εξωγήινους κατά της ανθρωπότητας,οι "αρχές" εχουν αποκρύψει πληροφοριών σχετικά με επαφές με εξωγήινους πολιτισμούς, και αυτη η γνώση θα μπορούσε να λύσει τα προβλήματα του κόσμου σε φάρμακα και τρόφιμα.

Οι εξωγήινοι χρησιμοποίησαν την απληστία της άρχουσας ελίτ, και ετοιμάζεται να κατακτήσουν τον κόσμο μέχρι το 2030 (Ετοιμάζουν παγκόσμια σιωνιστική κυβέρνηση). Για το σκοπό αυτό, δημιουργήθηκαν υποτίθεται υβρίδια, τα οποία είναι ενσωματωμένα στην ανθρώπινη κοινωνία.
Κάποιος δήλωσε ότι οι "μαχητές" «Ισλαμικό Κράτος» - ειναι απο μια κοινωνία μισθοφόρων των Illuminati, η οποία συνεργάζεται με τα ερπετά ,φυλη εξωγήινων . Σύμφωνα με τον ίδιο, πολλά μέλη των τρομοκρατικών ομάδων είναι κλώνοι που δημιουργούνται μέσω της τεχνολογίας γενετικής μηχανικής απο την ίδια φυλή εξωγήινων.

Παρά την υψηλή ανάπτυξη της τεχνολογίας της,η ερπετοειδή φυλή δεν είναι ακόμη σε θέση να αναλάβει τη Γη, και το γεγονός ότι ειναι σε αντιπαράθεση με τους άλλους "ισχυρούς και φιλικούς", συμπεριλαμβανομένης της φυλής απο τις Πλειάδες και τους Arcturians.

Σύμφωνα με τους θεωρητικούς συνωμοσίας, οι εξωγήινοι που ειναι σε μια συμμαχία με τη Ρωσία, ειναι απο πολύ καιρό σε πόλεμο με τους ερπετοειδείς. Έτσι, επέμειναν οτι ο Πούτιν έπρεπε να στείλει στρατεύματα στη Συρία και να δώσει ένα καταστροφικό πλήγμα στους Illuminati που ελέγχουν τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και όλη κυβέρνηση των ΗΠΑ και οχι μόνο!.

Σχετικό βίντεο και αν δεν ειναι ψέμα? για το βίντεο λέω ,καθώς ολα όσα αναφέρουμε πιο πάνω εχουν άμεση σχέση, με πολλά που δεν έχει ιδέα η μαζα και εχω ανακαλύψει!!τα εχουμε πει με υπονοούμενα σε άρθρα μας! και έχει σχέση και με κάποιον άλλον, που γνώριζε τι κανουν στην Γη αυτά τα μιασματα! Χίτλερ!(όσοι εχουν διαβάσει δικά μας άρθρα κατάλαβαν! οπως και τους κατάλαβα και εγω!ακομα και απο την συμπεριφορά που εχουν "κάποιοι "! και εχω στοιχειά άπλα δεν ειναι ολα για όλους!) ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications