Αγωγή 800.000 ευρώ κατέθεσε η μητέρα του 5χρονου που κατασπάραξαν τα ροτβάιλερ
Αγωγή 800.000 ευρώ κατέθεσε η μητέρα του 5χρονου που κατασπάραξαν τα ροτβάιλερ

Aγωγή κατά των ιδιοκτητών των ροτβάιλερ καταθέτει η μητέρα του μικρού Στάθη ο οποίος έχασε τη ζωή του το Πάσχα, όταν τον κατασπάραξαν σκυλιά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kozan.gr, που αποκαλύπτει το θέμα, αγωγή ύψους 800.000 ευρώ, κατά των ιδιοκτητών των τριών (τελικά) ροτβάιλερ, που προκάλεσαν, το περασμένο Πάσχα, θανάσιμα τραύματα στον 5χρονο Στάθη, κατέθεσε, χθες Τετάρτη 31/8, η πλευρά της μητέρας.

Επίσης, με σημερινή προσωρινή διαταγή, ο Πρόεδρος Πρωτοδικών Κοζάνης έκανε δεκτό το αίτημα της μητέρας για δέσμευση της κινητής κι ακίνητης περιουσίας των ιδιοκτητών των ροτβάιλερ.

Να σημειωθεί ότι, από το ποσό της αγωγής που θα επιδικασθεί, επιθυμία της μητέρας είναι, το 1/3 των χρημάτων να δοθεί στο Χαμόγελο του Παιδιού και το Ειδικό Εργαστήρι Κοζάνης.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της μητέρας του άτυχου Στάθη, κ. Ζήση Βρίκο, τα ασφαλιστικά μέτρα θα συζητηθούν στις 27 Σεπτεμβρίου (μέχρι τότε απαγορεύεται οποιαδήποτε μεταβίβαση περιουσιακού στοιχείου σε τρίτους), ενώ άλλα δύο αιτήματα που κατέθεσε η πολιτική αγωγή προς τον Εισαγγελέα, αφορούν τη διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών της γυναίκας, συζύγου του ιδιοκτήτη των ροτβάιλερ, καθώς κι αλλαγή του κατηγορητηρίου για τον 72χρονο ιδιοκτήτη των ροτβάιλερ και μετατροπή του αδικήματος της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας, σε ανθρωποκτονία από δόλο.

Πηγή: kozan.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications